Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Un nou program educațional al Intergraph

27 Octombrie 2014



Este general acceptat faptul că accesul la tehnologii de producție utilizate în viața reală încă de pe băncile școlii ajută procesul de învățare și duce la o înțelegere mai bună și mai profundă a materiilor studiate. Pentru cei care doresc să învețe din timp să utilizeze tehnologii geospațiale și să intre în piața muncii cu experiență practică, nu numai teoretică, compania Intergraph a pus la punct programe educaționale care oferă condiții speciale de acces la tehnologie geospațială organizațiilor educaționale din întreaga lume. Intergraph U, noul program educațional al companiei Intergraph, este disponibil și în România, prin intermediul Intergraph Computer Services.

Odată cu achiziția ERDAS și după intrarea în familia Hexagon, programul educațional al Intergraph a cunoscut îmbunătățiri substanțiale, fiind disponibil într-o formulă nouă, care valorifică portofoliul geospațial extins al Intergraph, recent completat cu aplicații și tehnologie nouă.

Intergraph U le oferă celor interesați de experiență geospațială practică în domenii precum siguranță și ordine publică, apărare, utilități, telecom sau transport, instrumentele de care au nevoie pentru a se pregăti pentru integrarea în lumea productivă prin activități practice de lucru efectiv cu aplicații geospațiale utilizate de către organizații comerciale din întreaga lume.

Prin intermediul Intergraph U, mediul educațional are la dispoziție un portofoliu geospațial integrat, care reunește toate aplicațiile GIS, de teledetecție și de fotogrametrie, atât pentru desktop, cât și pentru server. Acestea oferă suportul și instrumentele necesare atât pentru proiectele academice de cercetare, cât și în procesul de predare, asigurând în același timp studenților o perspectivă concretă asupra modului de aplicare a acestor tehnologii în industrii-cheie ale economiei.

Oferta educațională Intergraph U
Intergraph reunește produsele software lider ale industriei geospațiale și le combină în pachete complete, destinate exclusiv programelor educaționale.

Oferta educațională Intergraph U include: bursă geospațială educațională GRATUITĂ de tip campus (cu până la 500 de licențe pentru studenţi); licență anuală sau permanentă pentru aplicații de bază geospațiale de tip desktop; licență educațională pentru server; licențe educaționale pentru produsele SDK.

Licențele vor fi acordate către: studenți înregistrați în programe curente ale instituțiilor de învățământ; membrii activi din personalul universităților/facultăților; universități sau instituții de educație superioară; alte instituții educaționale sau nonprofit aprobate de Intergraph. Licențele pot fi utilizate doar pentru cercetare nesponsorizată, în beneficiul public. Pot fi admise și cercetări sponsorizate dacă au fost în prealabil aprobate de către Intergraph.

Una din noutățile noului program este că nu mai este necesară semnarea de contracte educaționale separate cu corporația și nici depunerea de proiecte speciale pentru a intra în program.

Bursa geospațială educațională gratuită de tip campus include licențe pentru: IMAGINE Essentials, care permite vizualizarea unui spectru larg de date geospaţiale, organizarea datelor şi corectarea acestora, realizarea de analize şi crearea de hărţi complexe;

GeoMedia Essentials, care permite accesarea unei mari varietăţi de surse de date şi formate pentru analize dinamice, ad-hoc şi redare de mare fidelitate a datelor de tip vector. Licențele pentru studenți ale IMAGINE Essentials și GeoMedia Essentials sunt disponibile fără costuri, în pachete de 100 de locuri. Licențele vor fi administrate de către universitate, sunt doar anuale și nu includ suport tehnic.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite