Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Entersoft Business Suite devine disponibil in regim de abonament

28 Octombrie 2014Entersoft Romania adopta o pozitie interesanta si pune la dispozitia clientilor locali solutia Entersoft Business Suite in regim de abonament. Doua aspecte sunt de mentionat aici, pe de o parte Entersoft Business Suite nu este doar un alt ERP in regim de Software ca Serviciu (SaaS) ci este o suita completa care contine: ERP, CRM; eCommerce si BI, iar pe de alta nu este vorba doar de un serviciu exclusiv de cloud. Clientii pot utiliza suita Entersoft, de pe propria infrastructura, sa-i spunem un cloud privat, platind insa dupa modelul consacrat de cloud computing. Cu noua platforma clienţii au la dispoziţie acelaşi nivel de funcţionalitate şi performanţa, pe baza unui abonament lunar sau trimestrial, fara investiţii costisitoare in licenţe sau echipamente. Solutia cu abonament poate fi utilizata atat dintr-un cloud public, al unui furnizor extern, cat si dintr-un cloud privat, pe infrastructura clientului.

Versiunea SaaS a solutiei Entersoft Business Suite este disponibila in varianta standard, fara sa fie nevoie de servicii de customizare, accesibila pentru utilizatori prin abonament in doar 24 de ore de la semnarea contractului. Clientii beneficieaza şi de varianta personalizata, ceea ce presupune servicii de consultanţa şi personalizare in funcţie de nevoile punctuale ale clientului.
„In mod traditional, un proiect complex de business are patru componente majore de cost: hardware, licenţe, servicii, precum si actualizarea versiunilor noi, costuri pe care le eliminam complet sau le reducem considerabil prin versiunea SaaS sau Cloud a Entersoft Business Suite. Intr-un timp mediu de 3 ani, contractarea unei platforme informatice prin plata unui abonament lunar reduce costul unui proiect in medie cu 50%. Consideram ca este un argument notabil pentru companiile mici ce pot astfel sa isi disponibilizeze capitalul pentru alte investii, cat si pentu companii mari ce vor sa isi schimbe modelul de licentiere de la on-premise la varianta SaaS, beneficiind de aceleasi servicii de calitate si de o echipa de consultanti cu experienta” afirma Cristi Cozic, Country Manager Entersoft Romania, in comunicatul trimis astazi catre presa.

Serviciul ruleaza din centrele de date Microsoft şi are o disponibilitate garantata de 99.9%. Politica comerciala a Entersoft Romania permite clienţilor sa migreze rapid si fluent intre versiunile SaaS si on premises, precum si adaugarea sau eliminarea de utilizatori in funcţie de sezonalitate. Serviciul este deja disponibil pe piata locala.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite