Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Symantec sustine organizatiile non-profit din Romania

01 Noiembrie 2014



Symantec devine un sustinator activ, prin furnizarea de solutii IT, al TechSoup Romania, o organizatie neguvernamentala a carei misiune este aceea de a contribui la dezvoltarea capacitatii sectorului non-profit din Romania prin facilitarea accesului la tehnologie. Astfel, incepand de astazi, Symantec doneaza ONG-urilor din Romania o serie de solutii software de securitate, care le protejeaza retelele IT si informatiile si care pot imbunatati si performantele infrastructurii IT detinute. In acest fel, ONG-urile isi pot gestiona mai bine activitatile si, totodata, pot avea mai multe resurse financiare disponibile pentru a-si urmari obiectivele.


„Sunt incantat sa anunt ca Symantec se alatura activitatii TechSoup de dezvoltare a unor comunitati sustenabile, care utilizeaza tehnologia pentru a elabora solutii inovatoare cu impact social, prin furnizarea accesului ONG-urilor din Romania la instrumente de ultima generatie pentru protejarea si gestionarea informatiilor, contribuind astfel la dezvoltarea activitatii acestora”, a declarat Vasile Aniculaesei, Country Manager pentru Romania si Bulgaria in cadrul MiTech Systems, reprezentant oficial pentru produsele si serviciiile Symantec.


Prin acest program dezvoltat de TechSoup Romania si Symantec, organizatiile sunt eligibile sa primeasca donatii sub forma de solutii IT daca activeaza in domeniul ingrijirii si protectiei sociale, protectiei copiilor si tinerilor, culturii, protectiei mediului, educatiei, sanatatii sau sportului. Prin intermediul www.techsoup.ro, Symantec ofera gama de solutii enterprise pentru mediul de afaceri.


Astfel, Symantec ofera organizatiilor neguvernamentale acces la Symantec Backup Exec 2014, Symantec Endpoint Protection, Symantec Endpoint Protection Small Business Edition 2013, Symantec Protection Suite Small Business Edition, Symantec System Recovery 2013 si Symantec Mail Security 7.5 pentru Microsoft Exchange.


„Suntem bucurosi ca Symantec s-a alaturat altor donatori care sprijina societatea civila din Romania si contribuie in mod direct la misiunea acesteia de a pune bazele unor programe de schimbare sociala eficiente si eficace. Contributia organizatiilor neguvernamentale din Romania la generarea schimbarii sociale este de necontestat, iar sprijinul primit din partea donatorilor contribuie la cresterea capacitatii acestora de a-si indeplini obiectivele”, a adaugat Radu Motoc, Director Executiv al TechSoup Romania.


Fiecare organizatie poate primi pana la doua produse din gama enterprise si pana la 100 de licente pentru fiecare program de-a lungul anului fiscal curent al Symantec (29 martie 2014 – 3 aprilie 2015). Exceptie face solutia Backup Exec din cadrul gamei Enterprise, pentru care o organizatie poate solicita o singura licenta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite