Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Schneider Electric va furniza celule electrice de medie tensiune pentru turbinele eoliene Vestas

01 Noiembrie 2014



Schneider Electric a incheiat un nou parteneriat cu producatorul de turbine eoliene Vestas prin intermediul caruia va furniza, pentru turbinele eoliene din Franta, celule electrice pentru medie tensiune (intreruptoare, separatoare si protectii). Cele doua companii au semnat un contract pe trei ani care reflecta, pe de o parte, dorinta de a sprijini productia locala, iar, pe de cealalta parte, increderea Vestas in cunostintele si serviciile echipelor Schneider Electric.


In cadrul unui al doilea parteneriat, Schneider Electric va asigura si mentenanta celulelor electrice pentru medie tensiune aferente turbinelor eoliene Vestas, in regim non-stop. Odata cu acest parteneriat, datorita proximitatii echipelor de servicii ale companiei de parcurile eoliene Vestas din Franta, disponibilitatea turbinelor poate fi maximizata.


„Prin acest parteneriat, experienta Schneider Electric este recunoscuta de catre inca un jucator important din sectorul eolian. Serviciile pe care Schneider Electric le ofera in multe dintre parcurile eoliene din Franta sunt esentiale pentru a asigura un grad ridicat de conformitate cu cerintele retelei electrice”, a declarat Nadège Petit, Vicepresedinte al Diviziei Energy din cadrul Schneider Electric Franta.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite