Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Orange a lansat aplicatia My Network

01 Noiembrie 2014



Clientii care utilizeaza telefoane cu sistem de operare Android pot descarca aplicatia My Network de la Orange. Cu ajutorul ei, acestia pot naviga la cea mai buna viteza de internet disponibila accesand reteaua mobila Orange la tehnologii 4G+, 4G, 3G+ sau 3G, retelele Orange Wi-Fi disponibile sau alte retele Wi-Fi preferate.
Cu My Network utilizatorii pot alege retelele Wi-Fi favorite la care sa se conecteze automat cand sunt in aria lor de acoperire, pot vedea retelele disponibile in zona in care se afla si reteaua la care sunt conectati.


Tot prin intermediul aplicatiei My Network pot fi gasite cele mai apropiate hotspoturi Orange Wi-Fi si se pot primi notificari referitoare la retelele ce pot fi accesate cand se afla intr-o zona cu retele Wi-Fi preferate sau cand se conecteaza la reteaua mobila. Aplicatia My Network este disponibila tuturor utilizatorilor insa este optimizata pentru clientii Orange, care au acces la functii suplimentare, cum ar fi conectarea la retelele Orange Wi-Fi cu autentificare pe baza cartelei SIM, fara a mai introduce nume de utilizator si parola sau control automat al interfetei Wi-Fi. Aplicatia este gratuita si se poate instala pe orice smartphone cu sistem de operare Android 4.x si rezolutie minima de 800x480 pixeli. Traficul efectuat pentru descarcarea acesteia din PlayStore este taxat conform planului tarifar existent.


„My Network reprezinta o continuare a proiectului Passpoint, noua tehnologie Wi-Fi implementata de Orange in premiera pe piata din Romania. Aplicatia permite utilizatorilor sa aleaga daca vor sa se conecteze cu prioritate la retele Wi-Fi sau la reteaua cu cea mai rapida viteza disponibila si sa gestioneze automat interfata Wi-Fi, pentru optimizarea consumului bateriei. Astfel, aplicatia se asigura ca acestia beneficiaza de cea mai buna experienta de utilizare a internetului mobil”, a declarat Madalina Jiva, Convergence Proposition Manager Orange Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Stefan
Pe cand si pentru clientii orange cu i0s?chiar daca sant mai putini li se cuvine si lor o imbunatatire a calitatii serviciilor😘👿
22 Ianuarie 2015, 05:16:41