Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

DB Global Technology isi extinde echipa

01 Noiembrie 2014



Deutsche Bank anunta ca DB Global Technology, centrul sau de tehnologie din Bucuresti, a finalizat o etapa strategica importanta: echipa sa a depasit deja pragul de 160 de angajati.
Centrul de tehnologie din Romania al Deutsche Bank este operational din ianuarie 2014 si va crea pana la 500 de locuri de munca in domeniul IT&C pana la finalul anului 2016. Acesta dezvolta solutii software de cel mai inalt nivel pentru operatiunile globale ale bancii si reprezinta o platforma pentru ingineri software cu nivel inalt de pregatire.


„Suntem foarte multumiti de rezultatele inregistrate pana acum in procesul de recrutare, deoarece ne ofera oportunitatea de a lucra alaturi de unii dintre cei mai talentati profesionisti din domeniul IT&C. Sunt increzatoare ca aceasta tendinta se va mentine, intrucat avem in continuare locuri de munca disponibile pentru o gama variata de specializari: Quality Assurance si testare, arhitectura IT, dezvoltare software, management de proiect”, a spus Iulia Cirmaciu, Head of HR in cadrul DB Global Technology.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite