Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Programul RICAP si-a ales antreprenorii

01 Noiembrie 2014




NanoRIS a fost fondata in anul 2008 de catre o echipa de oameni de stiinta si oameni de afaceri care cred in potentialul comercial al nanotehnologiei si sunt pe cale sa dezvolte acest potential. Conceptul
MAGNETREAT a fost dezvoltat pe baza unei tehnologii de tratare a apei care a folosit nanoparticule de oxizi de fier pentru decontaminarea apei.


RenderStreet este o ferma de randare pentru proiecte 3D, usor de folosit, accesibila si cu suport tehnic foarte bun. Cu ajutorul sau, clientii isi pot mari viteza de randare de sute de ori in cazul animatiilor de mari dimensiuni.


ELF SAGE propune un acumulator optic de stocare a energiei, care nu are componente chimice, fiind eco-friendly. De asemenea, are o dimensiune si o greutate foarte mica, cu o capacitate de stocare foarte mare, de 2MWh/bucata. Acumulatorul are o capacitate de stocare mare, intr-un spatiu restrans la ~ 20cm3 si la o greutate de pana la 2kg/buc., putand fi transportat foarte usor.


SociaLook ofera companiilor posibilitatea de a-si transforma angajatii in ambasadori pe retelele sociale. Prin intermediul produsului, angajatii sunt invitati intr-o comunitate online, unde primesc sugestii de continut pe care il pot posta pe conturile proprii, fiind rasplatiti pentru imaginea generata.


Soft Dreams este un furnizor complet de solutii de web. Un produs remarcabil al Soft Dreams este ClusterCS, un sistem de management profesionist dedicat solutiilor de hosting. Acesta permite gestionarea de serverelor dedicate simple si a structurilor complexe de server cluster. Lucrand in principal cu sisteme complexe si site-uri cu trafic mare, compania garanteaza ca solutiile pe care le ofera sunt extrem de profesioniste si bine optimizate.


Wabbit faciliteaza comunicarea online intre oameni. Dupa ce instalezi WABBIT, cauti in jurul tau oameni disponibili cu care sa vorbesti, care, la randul lor, au pe telefon aceasta aplicatie. Daca vrei sa sa interactionezi cu cineva, daca e pe Wabbit ii dai mesaj si puteti comunica fara sa va cunoasteti personal.


Zenno este primul device de automatizare a casei care a fost gandit ca o experienta si nu ca un sistem complex, oferind clientului pentru prima data control total prin Google Glass.
Mentorat personalizat si pregatire pentru piata globala


Cei 15 antreprenori selectati incep un program de mentorat personalizat timp de 4 luni, avand fiecare dedicat un mentor roman si advisor din Statele Unite, parte din reteaua Larta Institute, partenerul american al proiectului.
Dintre cele 15 companii, doua dintre ele, cele pregatite pentru piata, vor merge in Statele Unite, in februarie 2015, pentru introduceri strategice si intalniri cu potentiali parteneri si investitori.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite