Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

Jayne Archbold preia conducerea diviziei Sage Mid Market Europe

01 Noiembrie 2014



Sage a numit-o in functia de CEO al diviziei Sage Mid Market Europe pe Jayne Archbold, care preia de asemenea functia de presedinte al Consiliului Director pentru Sage ERP X3.


Archbold a ocupat anterior pozitia de Director de comunicare strategica si corporate pentru Sage Mid-Market Europe, dupa o serie de functii detinute de cand s-a alaturat grupului Sage in anul 1997. Totodata, Jayne Archbold il inlocuieste pe Christophe Letellier in functia de CEO.


„Facand parte din aceasta divizie si din consiliul director al Sage ERP X3 de la inceput, sunt increzatoare in oportunitatea pe care o avem pe segmentul companiilor mici si mijlocii prin intermediul produselor noastre locale, dar si la nivel global prin Sage ERP X3. In ultimii doi ani, compania a trecut printr-o schimbare radicala si printr-o transformare importanta, prin dezvoltarea organizatiei europene, care sa asigure cresterea si sa consolideze reputatia Sage ERP X3, conturand totodata un climat favorabil pentru portofoliul adresat companiilor cu venituri medii. Aceste actiuni au pus bazele unei fundatii solide pentru viitorul segmentului companiilor mici si mijlocii, iar noi credem ca aceasta este o oportunitate in atingerea unei cresteri semninficative care sa ne propulseze in pozitia de lider al pietei. Cred cu tarie in viziunea noastra, care este sustinuta de o strategie si un plan de afaceri solide. Toate acestea sunt consolidate de o echipa talentata, produse si servicii de calitate. Astept cu entuziasm perioada urmatoare”, spune Jayne Archbold.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite