Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech Romania a organizat Video Surveillance Workshop

01 Noiembrie 2014



ELKOTech Romania a organizat Video Surveillance Workshop in luna octombrie in Bucuresti.


Video Surveillance Workshop a avut ca tema principala supravegherea video IP cu ajutorul celor mai noi camere video Axis. Alaturi de Axis, parteneri invitati au fost Allied Telesis si APC by Schneider Electric, companii ce inoveaza constant in domeniile in care activeaza si care completeaza solutiile de supraveghere cu infrastructura necesara, intr-o solutie integrata.


In cadrul workshop-ului, companiile participante - integratori de sistem si companii cu profil de activitate din domeniul securitatii - au avut ocazia sa se familiarizeze cu cele mai noi camere de supraveghere video marca Axis Communications si sa participe la sesiuni de demonstratii tehnice. In cadrul workshop-ului au fost prezentate portofoliul inovator de produse si tehnologii Axis, beneficiile unice ale solutiilor bazate pe camerele video IP precum si instrumentele si resursele complexe puse la dispozitia partenerilor autorizati Axis.


„Piata solutiilor de supraveghere IP inregistreaza o crestere semnificativa de la an la an. Sistemele bazate pe tehnologia IP reprezinta viitorul in domeniul supravegherii, cu avantaje din punct de vedere al flexibilitatii, extinderii si configurarii, precum si al costurilor exploatarii. Oportunitati exista in toate verticalele, iar ELKOTech Romania, impreuna cu Axis, investeste incontinuu in programe de training pentru parteneri, pentru ca acestia sa patrunda cu succes pe aceasta piata si sa isi dezvolte competentele si aptitudinile necesare”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General ELKOTech Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite