Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Stocare >> Stiri si comunicate

WD extinde linia unitatilor de stocare pentru industria de supraveghere video

01 Noiembrie 2014



WD a anuntat extinderea liniei de unitati premiate WD Purple. Noul model este dedicat aplicatiilor de supraveghere si are o capacitate de stocare de 6TB.
Proiectate pentru supravegherea video, unitatile de stocare WD Purple sunt potrivite atat pentru sistemele de securitate dedicate locuintelor, cat si pentru cele dedicate IMM-urilor.


„Supravegherea video este una dintre aplicatiile pionier ale conceptului de Internet-of-Things. Combinatia dintre camerele video de inalta rezolutie cu video recordere cu spatiu de stocare extins imbunatateste semnificativ securitatea utilizatorilor. Unitatile WD Purple de 6 TB aduc inovatie in aceasta piata aflata intr-o continua dezvoltare”, a declarat Matt Rutledge, Senior Vice President si General Manager al WD Storage Technology Group.


Unitatile de stocare WD Purple sunt echipate exclusiv cu tehnologii WD:
- AllFrame – impreuna cu streaming-ul ATA, AllFrame reduce pierderile de frame-uri video, imbunatateste redarea si creste numarul de discuri tolerate. WD Purple include upgrade-uri exclusive de firmware pentru o redare video imbunatatita si pentru a minimiza intreruperile in cadrul unui sistem de supraveghere;
- IntelliSeek Technology – intrucat consumul scazut de curent joaca un rol crucial in sistemele de supraveghere ce sunt mereu pornite, tehnologia IntelliSeek calculeaza vitezele optime pentru volumul de munca al sistemului. Aceasta tehnologie reduce consumul si limiteaza zgomotele si vibratiile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite