Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> ERP >> Stiri si comunicate

System Innovation Romania ofera mobilitate utilizatorilor de SAP Business One

01 Noiembrie 2014Mobilitatea a devenit una dintre cele mai evidente tendinte in economia actuala, iar incapacitatea de a face afaceri oriunde si oricand afecteaza sever productivitatea oricarei companii. System Innovation Romania pune la dispozitia clientilor de SAP Business One o aplicatie mobila dedicata, prin care acestia pot accesa toate functionalitatile cheie ale solutiei.


Disponibila pentru iOS si Android, SAP Business One Mobile App permite tuturor categoriilor de utilizatori sa aiba continuitate in derularea activitatii, doar pe baza unei tablete sau a unui telefon mobil. Acestia pot gestiona relatiile cu clientii si partenerii precum si sarcinile aferente proceselor de vanzari, primesc alerte si notificari cu privire la nivelul stocurilor, detalii despre produsele disponibile dar si liste de preturi actualizate. Pe baza acestor informatii pot identifica oportunitati de vanzare, pot valida ofertele cu superiorii si pot plasa in sistem comenzile clientilor. Complementar, SAP Business One Mobile App ofera acces, in timp real, la rapoarte de activitate cu informatii cheie asupra activitatii.


„Clientii nostri stau tot mai putin timp la birou si au nevoie de un instrument care sa le aduca intreaga putere a unui ERP direct pe telefonul mobil sau pe tableta. SAP Business One Mobile App face chiar acest lucru si permite utilizatorilor sa fie conectati la activitate indiferent de locatie, fie ca vorbim de accesarea informatiilor despre clienti sau stocuri, plasarea unei comenzi sau vizualizarea unui raport managerial”, afirma Irina Oprea, Director General, System Innovation Romania.


Solutia este complet integrata in SAP Business One, este gratuita pentru detinatorii unei licente de Business One pentru desktop si nu implica existenta unei server separat. Descarcarea aplicatiei se face prin intermediul platformelor Apple iTunes si Google Play.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite