Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Private Cloud >> Furnizori

IBM si Microsoft ofera o solutie mai buna in domeniul Cloud Hibrid

01 Noiembrie 2014



IBM si Microsoft au anuntat ca vor colabora pentru a furniza solutiile de software enterprise pe platformele Microsoft Azure si IBM Cloud. Adoptarea solutiilor hibride de cloud computing este in crestere astfel relatia dintre cele doua companii va oferi clientilor, partenerilor si dezvoltatorilor mai multe optiuni in mediul cloud, venind in sprijinul lor pentru generarea de noi oportunitati de business, sustinerea inovatiei si reducerea costurilor.


Colaborarea dintre cele doua companii ofera urmatoarele beneficii clientilor:
IBM si Microsoft vor dezvolta solutii software importante IBM middleware precum WebSphere Liberty, MQ si DB2 disponibile pe platforma Microsoft Azure.
Aplicatiile Windows Server si SQL Server vor fi disponibile in mediul Cloud IBM.
IBM si Microsoft colaboreaza pentru a avea un timp cat mai bun de rulare a solutiei software Microsoft .NET in cadrul platformei de dezvoltare cloud IBM Bluemix.
Pentru a sustine dezvoltarea platformelor de cloud hibrid, IBM va extinde suportul pentru solutiile software care ruleaza pe Windows Server Hyper-V.


Companiile vor facilita clientilor posibilitatea de a aduce propriile licente de software pe platformele cloud IBM si Microsoft, ajutand clientii sa evite costuri suplimentare. Microsoft va mai oferi licente software pentru solutiile middleware IBM, precum WebSphere Liberty, MQ si DB2, clientilor platformei Azure cu plata in functie de utilizare. Companiile intentioneaza sa faca disponibila solutia IBM Pure Application Service pe ambele platforme, atat pe Microsoft Azure cat si pe IBM SoftLayer pentru lansarea, configurarea si administrarea licentelor in mod automat in cadrul mediului cloud hibrid.
Momentan IBM SoftLayer faciliteaza si sprijina o gama larga de solutii software Microsoft, inclusiv Windows Server, Hyper-V, WebMatrix, Windows Firewall, SQL Servers si altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite