Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Wizrom isi consolideaza prezenta pe piata de software din SUA

01 Noiembrie 2014



Wizrom Software anunta finalizarea celui mai mare proiect de pe piata de software de business din Statele Unite, realizat pentru compania ARC Group Worldwide, in valoare de jumatate de milion de dolari.


„Automatizarea, viteza si inovatia sunt critice pentru clientii nostri. Sistemul nostru online pentru validare si imprimare 3D, furnizat de Wizrom, integreaza functionalitati care fac acest proces incredibil de eficient si simplu, printr-o aplicatie fiabila. Combinand functionalitati precum afisarea automata a preturilor cu abilitatea de a selecta un anume proces permite utilizatorilor sa compare costurile de productie si timpii de livrare”, a declarat Ashley Nichols, General Manager, 3DMT, parte din ARC Group Worldwide.


Solutia oferita de Wizrom permite reducerea cu 70-80% a timpului necesar pentru validarea comenzilor de fabricatie pentru echipamente industriale. Prin posibilitatile de optimizare a designului si de scurtare a timpilor de evaluare, clientii ARC Group Worldwide au un mare avantaj competitional.


Wizrom a livrat solutia in sistem cloud pe platforma Azure, putand fi accesata inclusiv de pe terminale mobile, indiferent de sistemul de operare.
„Colaborarea cu ARC Group Worldwide este un pas important pentru Wizrom, in completarea altor proiecte livrate anterior tot in Statele Unite. Ne bucuram sa avem astfel certificarea calitatii produselor Wizrom in mod direct, de la o mare companie din SUA – cea mai competitiva piata de profil din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software.


ARC Group Worldwide este lider mondial in prelucrarea si imprimarea de imagini 3D, stiinta materialelor, instrumente de automatizare, imprimare, injectie de plastic, robotica si multe altele.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite