Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Aplicatiile WD My Cloud au depasit pragul de 4 milioane de descarcari

01 Noiembrie 2014



WD, o companie a Western Digital a anuntat depasirea pragului de 4 milioane de descarcari pentru aplicatia mobila WD My Cloud. Prin intermediul acesteia utilizatorii se pot conecta de la distanta la stocarea in cloud-urile lor pentru a-si accesa fisierele personale, de oriunde, oricand. Aplicatia poate fi instalata pe smartphone-uri si tablete.


WD My Cloud OS 1.5 propune noi moduri de navigare, vizualizare si cautare. Upgrade-ul este gratuit si disponibil pentru intreaga suita de produse My Cloud compusa din My Cloud, My Cloud Mirror, My Cloud EX2 si My Cloud EX4.


„Procesul de organizare al tuturor fisierelor din diverse calculatoare sau dispozitive mobile ocupa de cele mai multe ori prea mult timp. Cele peste 4 milioane de descarcari ale aplicatiei WD My Cloud demonstreaza valoarea extraordinara adusa clientilor nostri. Ne angajam sa continuam misiunea WD My Cloud OS de a simplifica haosul digital cu care ne confruntam cu totii datorita continutului digital aflat in continua expansiune”, a declarat Jim Welsh, Vicepresedinte Executiv WD Content Solutions Business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite