Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Epson si Despec Romania, un parteneriat consolidat

28 Aprilie 2006



Despec Romania este in prezent unul din principalii distribuitori de consumabile Epson pe piata romaneasca de IT, in urma unui parteneriat incheiat intre cele doua companii in aprilie 2003. Datorita rezultatelor obtinute, dar si a experientei pe care Despec Romania o are in distributia de echipamente periferice, recent parteneriatul a fost extins. Astfel, din aprilie 2006 Despec Romania isi va completa portofoliul de produse cu echipamentele periferice Epson.
sediu despec
Noua gama de produse Epson care urmeaza a fi distribuite prin intermediul Despec Romania cuprinde urmatoarele tipuri de echipamente periferice: imprimante si multifunctionale ink-jet si laser color, imprimante foto, imprimante matriceale, scanere si videoproiectoare.


EPSON este parte a concernului japonez EPSON Seiko Corporation, are 85.000 angajati in 115 companii in intreaga lume.


Responsabila pentru Romania este compania Epson Europe BV. Responsabilitatile vor fi preluate in curand de reprezentanta ce urmeaza a se deschide la Bucuresti.


Despec Romania este unul dintre cei mai importanti distribuitori IT de echipamente periferice, consumabile, medii de stocare si accesorii de calculator de pe piata romaneasca.


Cu o cifra de afaceri de 30 milioane EUR in 2005, Despec Romania are ca obiectiv pentru 2006 depasirea pragului de 45 milioane de EUR gratie celui mai mare centru logistic IT din Romania inaugurat in 2005 si a unei echipe tinere, dinamice si profesioniste. Noul sediu central al companiei, situat in Bucuresti, reprezinta o investitie de peste 5 milioane EUR si a fost construit pe o suprafata de 20.000 mp. Acesta cuprinde 3.200 mp depozit, 2.000 mp birouri, 1.000 mp sali de conferinta. De asemenea, filiala Cluj a companiei Despec Romania s-a mutat in sediu nou la inceputul lui 2006 fiind create astfel premisele unei mai bune distributii de produse IT pentru zona Transilvaniei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite