Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Ericsson anunta o noua editie a concursului international pentru studenti Innovation Awards 2015

01 Noiembrie 2014



Ericsson anunta lansarea celei de-a sasea editii a Innovation Awards, o competitie organizata de companie pentru a le da studentilor sansa sa isi faca cunoscute ideile si sa participe direct transformarea societatii.


Tema competitiei din acest an este „Viitorul educatiei”, iar studentii din toata lumea sunt invitati sa propuna moduri prin care sa faca educatia accesibila tuturor, dar si sa raspunda la intrebari precum: De ce anume avem nevoie pentru ca toti sa continuam sa invatam de-a lungul intregii noastre vieti? Care sunt noile instrumente si metodologii la care apelam atunci cand invatarea devine o activitate online si are loc din ce in ce mai des in afara campusurilor scolare?


In Societatea Permanent Conectata pe care si-o imagineaza Ericsson, tehnologia schimba radical modul in care traim, precum si felul in care companiile isi desfasoara activitate. In ultimii ani, conectivitatea si puterea de calcul care, in trecut, erau rezervate activitatilor profesionale, ne stau acum la dispozitie in toate dispozitivele mobile pe care le folosim zilnic. Ele au schimbat modul in care relationam unii cu altii, dandu-ne mai multa putere si liberte sa inovam in viata de zi cu zi.


Cu ajutorul tehnologiei, studentii, dar si profesorii pot accelera schimbarea societatii. Noile abilitati si dorinta de a invata in mod constant devin din ce in ce mai importante. Noul ecosistem care se naste din convergenta acestor lucruri are un impact extraordinar asupra sistemelor si institutiilor care exista si, in unele cazuri, le redefinesc.


Ericsson spera sa primeasca multe idei interesante despre viitorul educatiei vazut de studenti din toata lumea. Castigatorii vor primi un premiu de 25.000 euro, in timp ce echipele clasate pe locurile II si III vor primi 10.000 si 5.000 euro respectiv. Toti finalistii si semi-finalistii vor avea ocazia sa participe la un interviu pentru un internship sau chiar un job full-time in cadrul companiei.

Competitia este deschisa echipelor de 2 pana la 4 persoane, iar Ericsson recomanda ca acestea sa includa studenti ai universitatilor tehnice si tehnologice, precum si studenti de la facultati cu profil business.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite