Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Afaceri de 1,3 milioane de euro pentru Bittnet Systems

01 Noiembrie 2014



Bittnet Systems a atins la finalul celui de-al treilea trimestru al acestui an o cifra de afaceri de circa 1,3 milioane de euro, fapt ce reconfirma managementului posibilitatea de a incheia 2014 cu afaceri de 2,5 milioane de euro, se arata intr-un comunicat trimis de companie.


Rezultatele din primele trei trimestre au fost inregistrate pe fondul cresterii de opt ori a veniturilor aferente tehnologiilor de cloud computing, in urma implicarii in proiecte complexe: implementari de private cloud, migrare in cloud si licentiere de produse de cloud computing.


Totodata, cresterea veniturilor a fost sustinuta si de colaborarea cu parteneri externi, precum Germania, in proiecte de mutare a unor centre de date si de reconfigurare a designului infrastructurii de retea.


„In primele trei trimestre ale anului, cererea pentru servicii integrate IT a fost foarte mare, tot mai multe companii cautand un partener de tip «one stop shop», care sa poata prelua integral raspunderea pentru problemele IT, sustinand astfel dezvoltarea afacerilor. Estimam ca trendul va continua si-n ultima parte a acestui an ceea ce, combinat cu ciclicitatea businessului, ne face sa fim increzatori in atingerea tintei de 2,5 milioane de euro cifra de afaceri pentru 2014”, a declarat Cristian Logofatu, CFO al Bittnet Systems.


Pentru ultimul trimestru al acestui an, Bittnet Systems a inclus in portofoliul sau traininguri de tip Office, Oracle si Amazon Web Services (AWS). In momentul de fata nu exista alti furnizori de training autorizat AWS in Romania.

Un pas important in atingerea obiectivelor propuse pentru finalul acestui an fiscal il reprezinta recrutarile continue, precum si programele de internship derulate in cadrul echipelor de vanzari, marketing si tehnic, dar si deschiderea de la 1 octombrie a primului birou regional Bittnet in Cluj-Napoca, care va deservi nevoilor clientilor din zona Transilvaniei.


„In aceasta perioada, am derulat investitii importante in resursele umane. Angajarile recente vor sustine ritmul accelerat de dezvoltare a companiei. In trimestrul III am adus in echipa opt noi colegi. Aceste investitii nu sunt inca vizibile la nivelul rezultatelor financiare, insa vor aduce un aport semnificativ in urmatoarea perioada”, a explicat, la randul sau, Mihai Logofatu, CEO al Bittnet Systems.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite