Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Konica Minolta participa cu stand propriu la CeBIT

01 Noiembrie 2014Dupa noua ani in calitate de co-expozant, Konica Minolta va fi din nou prezenta cu un stand propriu la CeBIT 2015, cel mai important targ international din domeniul IT&C.


Dupa relansarea de succes din 2014, semnalele referitoare la urmatoare editie a CeBIT sunt din nou favorabile, simtindu-se o evolutie pozitiva clara, mai ales in zona de solutii pentru managementul de continut. Standul Konica Minolta va fi amplasat in zona Hall 3, care va fi axata in principal pe „ECM, Input/Output Solutions“. Vizitatorii vor primi consultanta de specialitate si vor avea oportunitatea sa isi formeze o imagine de ansamblu cu privire la solutiile eficiente si securizate de management al documentelor si al imprimarii.


„Decizia cu privire la CeBIT este o consecinta logica a evolutiei companiei noastre din ultimii ani. Konica Minolta a trecut printr-o perioada de schimbari, inovatie si crestere si se afla la mijlocul unui proces de transformare care este descris in planul de afaceri pe termen mediu, 'TRANSFORM 2016'. Ne aflam acum in proces de diversificare a expertizei noastre de companie IT pe o arie si mai larga. Intrucat directorii din IT si Chief Information Officers reprezinta grupul nostru tinta principal, CeBIT este platforma ideala pentru a intra in dialog cu acesti factori de decizie din sectorul IT”, a declarat Ikuo Nakagawa, Presedinte al Konica Minolta Business Solutions Europa.


Ca furnizor de servicii in mediul B2B, Konica Minolta este un lider global in consultanta, implementare si management al solutiilor de imprimare si de documente, atat in zona IT cat si in cea de productie digitala. Compania include, de asemenea, segmentul de imprimare industriala inkjet, productia de aparate de masurare pentru aplicatii din industrie si din ingineria medicala, productia de straturi TAC pentru industria producatoare de ecrane LCD precum si segmentul OLED care se afla in plina crestere.

„Konica Minolta Business Solutions Europa este un furnizor important in domeniul Managed Print Services (MPS), cu un record remarcabil: aproape 3.500 dintre clientii nostri din Europa sunt clienti de Servicii Optimizate de Printare (OPS), acesta fiind conceptul de MPS al Konica Minolta”, mai spune Ikuo Nakagawa.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite