Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Ixia si Plixer ofera o analiza mai eficienta a performantei aplicatiilor

01 Noiembrie 2014



Ixia anunta integrarea procesorului sau ATI (Application and Threat Intelligence) cu Scrutinizer, solutia companiei Plixer de raspuns la incidentele amenintarilor cibernetice. Aceasta noua solutie dezvoltata in comun imbunatateste raspunsul la incidente de securitate cibernetica si capabilitatile de optimizare a aplicatiilor, ajutandu-i pe profesionistii IT sa fie mai pregatiti pentru posibile atacuri cibernetice sau pentru problemele de performanta ale aplicatiilor.


Scrutinizer furnizeaza un sistem de analiza pentru detectarea amenintarilor cibernetice si are capacitatea de a descoperi comunicatiile nedorite prin analiza fluxurilor de date. Procesorul ATI de la Ixia completeaza solutia Scrutinizer de la Plixer, generand un flux extins de date de tip NetFlow, denumit IxFlow, din toate punctele din centrul de date si apoi le trimite catre Scrutinizer pentru analiza. Solutia dezvoltata de cele doua companii le ofera administratorilor de retea abilitatea sa identifice utilizatorii, tipurile de dispozitive, sistemele de operare si aplicatiile care genereaza trafic excesiv sau prezinta amenintari de securitate, permitandu-le acestora sa izoleze malware-ul si sa elimine comportamente nedorite.


Procesorul ATI de la Ixia realizeaza procesarea bruta a pachetelor, dar si o inspectie detaliata (deep packet), trimitand spre analiza la Plixer informatii amanuntite de la nivelul 2 pana la nivelul 7 al stivei OSI incluzand clasificarea aplicatiilor, comportamentul acestora, geolocatii, detalii despre dispozitivele utilizatorilor si alte informatii ale fluxurilor de date. Procesorul ATI este o componenta cheie a arhitecturii Ixia care asigura vizibilitatea retelei si ofera metadate contextuale bogate pentru instrumentele de analiza a performantei si securitatii, transformand astfel instrumentele deja existente in unele mai eficiente si scalabile.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite