Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

eMAG cauta 40 de programatori pentru noul centru de dezvoltare din Iasi

01 Noiembrie 2014



eMAG deschide in luna noiembrie un centru de programare in Iasi si va recruta, in primul an de activitate, 40 de programatori.

„Acest al doilea centru de programare deschis in tara vine, dupa cel din Craiova, ca o consecinta fireasca a dezvoltarii organice din ultimii ani. Hub-ul din Iasi va debuta peste cateva zile cu o echipa de patru programatori si isi va desfasura activitatea intr-un sediu central de 400 de metri patrati”, declara Tudor Manea, Vicepresedinte si Director HR&Tehnologie eMAG.


eMAG va recruta in Iasi specialisti PHP, Linux si alte tehnologii web, Product Managers, specialisti Quality Assurance pentru pozitii full-time.
„Vor urma si alte centre locale de programare si ne propunem sa stabilim si parteneriate cu universitatile din Bucuresti si din tara”, spune Tudor Manea.

In centrul din Craiova, deschis in 2013, lucreaza 21 de angajati pe proiecte precum platformele de Marketplace, Asigurari, Resigilate, Carduri cadou si alte servicii client. eMAG a depasit anul acesta pragul de 1.000 de angajati, iar recrutarile vor continua, atat in Bucuresti, dar si in Iasi.

Echipa eMAG este formata din aproximativ 1.000 de angajati. eMAG are programate, pentru anul in curs, investitii in valoare de 1 milion de euro in dezvoltarea si consolidarea echipei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite