Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Parteneriat Electrica Furnizare-Mobile Distribution

01 Noiembrie 2014



Mobile Distribution a inclus recent in portofoliul serviciului de incasari facturi „un-doi Centru de plati” furnizorul cu cel mai mare numar de clienti de pe piata de energie electrica din Romania, Electrica Furnizare S.A. Astfel, cei aproximativ 3,6 milioane de clienti ai Electrica Furnizare isi pot achita facturile prin intermediul celor 7.000 de terminale de plata amplasate in magazinele de proximitate semnalizate „un-doi Centru de plati” din intreaga tara.


„Parteneriatul cu Electrica Furnizare este foarte important si ne bucuram ca am inceput aceasta colaborare. Acum, putem facilita plata facturilor de electricitate pentru milioane de romani, iar magazinelor partenere le oferim posibilitatea de a-si creste afacerea prin adaugarea unui nou serviciu in portofoliu”, a declarat Calin Chira, Director de Vanzari al Mobile Distribution.


Potrivit reprezentantului Mobile Distribution, serviciul este disponibil in magazinele partenere „un-doi Centru de plati” din tara, Electrica Furnizare fiind unul dintre cei mai mari furnizori de utilitati din Romania care au ales sa le ofere clientilor posibilitatea de a plati facturile simplu si rapid.


„Pana in momentul de fata am primit reactii pozitive din partea comerciantilor parteneri, care au observat o crestere a numarului de clienti noi si a traficului din unitatile de vanzare”, a mai spus reprezentantul Mobile Distribution.


Parteneriatul cu Electrica Furnizare consolideaza pozitia Mobile Distribution pe segmentul platilor aferente serviciilor de energie electrica, furnizorul devenind al doilea partener din acest segment pentru care se incaseaza facturi prin intermediul noului serviciu “un-doi Centru de plati”.


„Electrica Furnizare S.A. dezvolta continuu canale alternative de interactiune cu toti clientii pentru informare sau comunicare, dar si pentru servicii de plata a facturilor. In acest context, posibilitatea platii facturilor si prin serviciul „un-doi Centru de plati” - Mobile Distribution aduce clientilor nostri confort si timp. De altfel, misiunea asumata de filiala este de a furniza energie electrica insotita de servicii moderne si performante, reprezentand beneficii si valoare pentru clienti”, a declarat Mihai Beu, Director Comercial Electrica Furnizare S.A.


In prezent, prin intermediul serviciului este posibila plata facturilor pentru telefonie, internet, televiziune, energie electrica si servicii financiare, urmand ca pana la finalul acestui an in portofoliul Mobile Distribution sa fie inclusi si alti furnizori de utilitati, precum cei de apa sau gaze naturale.

Reprezentantul Mobile Distribution subliniaza ca unul dintre obiectivele companiei este ca, prin investitiile planificate, numarul de comercianti parteneri sa ajunga la aproximativ 15.000, ceea ce ar reprezenta 18.000 - 20.000 de puncte de vanzare sub brandul „un-doi Centru de plati”.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite