Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Liviu Dragan, premiat in cadrul Galei CEO AWARDS 2014

03 Noiembrie 2014



Liviu Dragan, CEO TotalSoft, a fost premiat in cadrul Galei “CEO Awards - Cei mai admirati CEO din Romania” cu distinctia “Evolutie si Revolutie”, la categoria executivilor care si-au demonstrat priceperea prin rezultatele companiilor pe care le conduc. Printre premiantii acestei editii s-au numarat si Mihai Marcu (MedLife), Sergiu Oprescu (Alpha Bank), Calin Dragan (Coca Cola Japonia) sau Dragos Dinu (Tiriac Holdings), executivi ai unor business-uri de top care utilizeaza produsele Charisma.


Recunoasterea performantei lui Liviu Dragan si, implicit, a TotalSoft este rezultatul votului a 400 de executivi si consultanti din toate domeniile de activitate, de la multinationale pana la companii mici. Lista de propuneri pe care Business Magazin a realizat-o pentru acest top a inclus peste 250 de CEO cu renume, oameni care au construit sau administreaza afaceri de succes in Romania.


„Ma onoreaza in mod deosebit premiul acordat, pe care il consider o dovada de apreciere a realizarilor TotalSoft in cei 20 de ani de activitate. Am crezut intotdeauna cu tarie ca putem transforma ambitia de a crea software intr-o poveste reala, onesta si deosebit de frumoasa. Faptul ca am reusit, se datoreaza in mare masura partenerilor nostri de afaceri, companii de calibrul celor care sunt astazi laureatele acestei gale, carora vreau sa le multumesc pentru increderea acordata” a declarat cu aceasta ocazie Liviu Dragan, CEO, TotalSoft.


Liviu Dragan a creat doua dintre cele mai puternice branduri IT romanesti, TotalSoft si Charisma, marci care reprezinta o importanta carte de vizita pentru industria autohtona de software in 36 de tari, pe 4 continente.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite