Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cristian Domsa, director general Industrial Software: „Raspundem constant provocarilor venite din partea clientilor nostri“

28 Aprilie 2006



Una dintre prezentele noi la Simpozionul ANIAP de la Brasov a fost compania sibiana Industrial Software. Dincolo de noutatea participarii, Industrial Software are insa o activitate consistenta in sectorul administratie publice, inca din 1999. Managementul companiei a urmarit cu atentie activitatea ANIAP, atat prin prisma temelor abordate, cat si a invitatilor si solutiilor propuse. Pe masura ce gradul de interes al reprezentantilor Administratiei Publice Locale pentru sistemele informatice a crescut, a fost luata si decizia participarii la eveniment. Am dezbatut alaturi de Cristian Domsa, Director General, oferta companiei Industrial Software pentru sectorul public precum si evolutia ultimilor ani.
Cristian Domsa


Care a fost mesajul-cheie transmis audientei de la evenimentul ANIAP?


Cristian Domsa: Anul acesta am decis sa participam la Simpozionul de la Brasov pentru ca tema evenimentului coincidea cu una dintre solutiile INDSOFT, si anume Noua contabilitate bugetara in cadrul sistemului integrat INDSOFT, iar Computer Sharing Bucuresti, partenerul nostru, a participat cu o prezentare a solutiei bazate pe SAP.


Conferinta s-a desfasurat pe durata a trei zile, timp in care am avut ocazia sa interactionam cu majoritatea invitatilor. Solutia INDSOFT-SICO a fost prezentata in cadrul celei de-a doua zi a conferintei de dl. Adrian Corabian, Project Manager.


In urma evaluarilor facute de participantii prezenti la eveniment, Industrial Software a iesit pe locul I, fapt care ne onoreaza si ne motiveaza, in acelasi timp, sa devenim mai buni, sa dezvoltam constant solutia actuala.


Mesajul transmis de Industrial Software a fost urmatorul: in conditiile in care pe piata din Romania exista o multime de firme de profil, noi propunem solutii verificate, solide, cu sute de implementari finalizate cu succes. Poate ca cel mai important mesaj pe care am dorit sa-l transmitem este ca Industrial Software a devenit ceea ce este in prezent datorita dorintei constante de a raspunde provocarilor venite din partea clientilor nostri; intotdeauna am fost deschisi la sugestiile si ideile lor si stim ca ei au contribuit, in mare parte, la succesele noastre si le multumim.


Ce linie de produse ofera Industrial Software pentru modernizarea administratiei publice?


Cristian Domsa: Majoritatea companiilor ofera solutii/module care nu sunt integrate intre ele. Industrial Software propune solutia integrata INDSOFT, care are mai multe module in componenta: INDSOFT-SICO – Sistem Integrat pentru Contabilitate, INDSOFT-SIMTAX – Sistem informatic pentru evidenta veniturilor bugetului local, INDSOFT-SICO PS – Sistem informatic pentru Personal-salarizare, INFOCET compus din managementul documentelor, semnatura electronica, arhivare, registratura, urbanism, registru agricol si stare civila, INFOCHIOSC – Portal informational.


Ce echipa pune compania la dispozitia clientilor?


Cristian Domsa: Compania a crescut treptat; daca la inceputul existentei noastre, in anul 1998, eram doar o mana de oameni, in prezent Industrial Software are peste 50 de angajati si 3 puncte de lucru: la Medias, la Deva, iar la Sibiu este sediul central. Anul acesta, Industrial Software intentioneaza sa se extinda, prin deschiderea a doua noi puncte de lucru in orase mari ale tarii.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite