Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> BI >> Stiri si comunicate

Solutiile Teradata se integreaza cu bazele de date Oracle

03 Noiembrie 2014



Teradata ofera utilizatorilor de business acces facil la noi surse de date pentru procesele analitice prin intregrarea solutiei Teradata QueryGrid cu bazele de date Oracle. Astfel, Teradata Querry Grid permite procesarea uniforma a datelor intre solutiile Teradata si bazele de date Oracle, iar utilizatorii pot exploata datele rezidente in bazele de date Oracle pentru a creste valoarea analizelor de business.
Teradata QueryGrid orchestreaza in mod transparent utilizarea unor motoare multiple de analiza si sisteme de fisiere, permitand utilizatorilor sa se concentreze asupra proceselor analitice. Prin designul sau unic, TeraData Query Grid permite mutarea bidirectionala a datelor si transferarea procesarii datelor, acolo unde acestea sunt stocate. Astfel, Teradata QueryGrid elimina o buna parte din mutarea si duplicarea datelor.

Organizatiile, pe masura ce dezvolta un sistem de Business Analytics, realizeaza ca au nevoie de mai multe date. Orice sursa complementara de date permite utilizatorilor sa ridice noi intrebari, totusi pentru a fi eficienti, este necesar ca utilizatorii sa foloseasca tehnologia potrivita, care sa ii elibereze de rutina mutarii datelor intre diverse sisteme sau de intelegerea mecanismelor de mutare a datelor. “Teradata QueryGrid permite organizatiilor sa se concentreze asupra obtinerii raspunsurilor la orice intrebare pusa de business si nu pe mutarea sau procesarea datelor, ” afirma Scott Gnau, presedinte, Teradata Labs. „Teradata QuerryGrid poate accesa imediat bazele de date Oracle, mutand datele bi-directional si transferand procesarea acestora in bazele de date unde sunt stocate”.

Teradata QueryGri
d este disponibila in Teradata Database 15 si suporta Teradata® Unified Data Architecture™. Teradata Unified Data Architecture ajuta clientii sa dezvolte, implementeze si integreze multiple unelte si tehnologii de top intr-un sistem analytic unitar si coerent. Acesta conecteaza Teradata Database, Teradata Aster Discovery Platform, tehnologia Hadoop, iar de acum si bazele de date Oracle pentru a livra o solutie robusta de Business Analytics.
Conexiunea software intre Teradata QuerryGrid si bazele de date Oracle este deja disponibila



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite