Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Evenimente >> Stiri si comunicate

Oportunitati de cariera la Career Leader 6

06 Noiembrie 2014Career Leader aduce fata in fata angajatori importanti din diferite domenii si studenti sau tineri absolventi. In cadrul evenimentului din toamna acestui an tinerii descopera ce presupune o cariera in consultanta/marketing financiar asistand la prezentari de companii si sesiuni de training sustinute de profesionisti si sa rezolvi studii de caz si brief-uri interactive. La final, cei mai buni vor fi rasplatiti cu stagii de practica, zile de „job shadowing” si alte premii oferite de partenerii programului.


Daca esti student sau proaspat absolvent in marketing / business / finante, vino la Career Leader pe 12 noiembrie ca sa intelegi ce presupune o cariera in domeniu si sa inveti cum sa dezvolti o campanie de comunicare cu impact pentru un produs/serviciu bancar. Participand vei avea ocazia sa rezolvi un brief sub indrumarea specialistilor BRD Groupe Societe Generale, iar la final te poti numara printre castigatorii stagiilor de practica si premiilor surpriza!


Pasionat de consultanta? Pe 14 noiembrie la Career Leader ai sansa de a fi consultant pentru o zi si de a participa la o simulare de business interactiva. Pe toata durata zilei vei lucra alaturi de profesionisti din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut, KPMG Romania si Colliers International, iar la final ai sansa de a fi unul dintre castigatorii sesiunilor de job shadowing, stagiilor de practica si premiilor speciale oferite de partenerii nostri!


Tinerii pot aplica la Career Leader 6 completand formularul disponibil online pe site-ul programului http://akcees.com/career, pana sambata, 8 noiembrie.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite