Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

Disneyland Paris utilizeaza produsele Canon Cinema EOS

06 Noiembrie 2014



Canon adauga Studiourile Walt Disney pe lista renumitilor sai clienti utilizatori ai produselor din gama sistemelor Cinema EOS. O serie de videoclipuri pentru noul parc Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy au fost facute la rezolutie 4K, folosind o combinatie de cinci camere EOS C500s si EOS-1D C SLR, precum si o varietate de obiective Canon – inclusiv peste 20 de obiective din gamele EF L si EOS Cine. Videoclipurile au fost filmate de renumitul regizor francez Sébastien Devaud, unul dintre pionierii utilizarii camerelor SLR in filmarea video.


Noua atractie Ratatouille: L’Aventure Totalement Toquée de Rémy se bazeaza pe cel mai “frantuzesc” film de animatie Disney-Pixar (lansat in 2007), si si-a deschis portile pe 10 iulie 2014, dupa cinci ani de constructie. Disneyland Paris a acceptat imediat provocarea de a filma la rezolutie 4K. Ultra High Definition are o rezolutie de cel putin 8 megapixeli, de patru ori mai mare decat High Definition (HD) folosita in prezent, si atrage complet spectatorii in mijlocul actiunii. In 2014 vanzarile de pe piata au crescut semnificativ – in mai 2014 au fost vandute mai multe televizoare Ultra High Definition decat pe tot parcursul anului 2013.


Canon a fost deschizator de drumuri in domeniul dezvoltarii camerelor 4K, lansand in 2012 modelele EOS C500 si EOS 1D C SLR – care au devenit rapid populare in piata de transmisiuni. Dupa ce a testat diversele marci si produse disponibile, Disney a ales intr-un final ambele camere Cinema EOS de la Canon, acestea fiind in masura sa ofere un rezultat de calitate si sa faca in acelasi timp fata mediului de filmare dificil (lumina, proiectie 3D etc.). Datorita dimensiunii sale compacte, camera EOS-1D C a putut fi atasata “sobomobilelor” atractiei – vehicule facute la comanda, in forma de sobolani, ce au integrate dispozitive special create pentru acesta lucrare.



Tags: Canon, Canon EOS, 4K

Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite