Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Educatie >> Stiri si comunicate

Telekom Romania sustine 10 studenti prin programul „Bursele Telekom”

06 Noiembrie 2014



Telekom Romania a lansat programul „Bursele Telekom”, prin intermediul caruia 10 studenti vor beneficia de cate o bursa in valoare de 900 RON/luna, care va fi acordata pe intreaga durata a studiilor universitare.


„Suntem bucurosi sa lansam un nou program de burse, prin care ne propunem sa-i sustinem pe tinerii cu potential de-a lungul parcursului educational. Credem ca programul „Bursele Telekom” le va oferi acestor tineri sansa de a-si valorifica intregul lor potential si de a-si dezvolta o cariera de succes, in viitor. In plus, aceasta initiativa se inscrie in strategia companiei de a incuraja excelenta si de a deveni angajatorul preferat pentru tinerii talentati si motivati care doresc sa-si construiasca o cariera solida in telecom. Pana in prezent, prin diverse programe similare derulate de companiile din grup, 75 de tineri au beneficiat de burse si asteptam cu drag sa-i cunoastem pe castigatorii editiei din acest an”, declara Ruxandra Voda, Director Comunicare grupul Telekom Romania.


Selectarea beneficiarilor programului „Bursele Telekom”, editia 2014, se va desfasura in perioada 4 noiembrie-12 decembrie 2014 si va include doua etape: concurs de dosare si interviu. Prima etapa, care este eliminatorie, va avea loc intre 4 - 28 noiembrie si presupune completarea si inscrierea candidaturilor, conform termenilor din regulamentul de participare, disponibil pe www.burseletelekom.ro. In urma analizei dosarelor, vor fi selectati 25 de candidati.


In cadrul celei de-a doua etape a proiectului, care va avea loc in zilele de 8 si 9 decembrie, cei 25 de candidati vor fi intervievati de catre un juriu care va desemna cei 10 castigatori.
Juriul va fi format din:
- Cristina Bazavan – jurnalist si blogger, cu o experienta in media de peste 15 ani;
- Mihaela Perianu - fondator si Managing Partner la Aims Human Capital, companie activa de 20 de ani in piata de Executive Search si Consultanta si fondator si Managing Partner la Dale Carnegie Training;
- Mihai Popa-Radu - Managing Partner al companiei Seeds for Success, una dintre cele mai reputate firme pe zona de Executive Coaching si Leadership Skills Development din Romania;
- Sorin Psatta - Integrated Communication Director la Graffiti BBDO Romania si Lector la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii a Universitatii din Bucuresti;
- Anca Pasat - Manager Resurse Umane in cadrul Diviziei Dezvoltare Organizationala Romania, Telekom Romania.


Candidatii eligibili sunt tineri cu varsta maxima de 25 de ani, cu rezultate scolare foarte bune si obiective clare de cariera, care au absolvit liceul in 2013 sau 2014 si care au fost admisi in cadrul unei institutii de invatamant superior de stat, in cadrul sesiunii din 2014. Candidatii pot trimite dosarele de inscriere in concurs prin posta sau curier, pana la data de 28 noiembrie 2014 inclusiv (data de trimitere), pe adresa Piata Presei Libere 3-5, Cladirea City Gate, Turnul de Nord, etajul 18, Sector 1, Bucuresti, in atentia Departamentului de Comunicare.


Companiile care opereaza sub brandul Telekom Romania s-au implicat inca din anul 2002 in diverse programe de sustinere a tinerilor cu performante academice deosebite. Cel mai recent proiect, derulat in vara acestui an cu fonduri UE, a permis unui numar de 200 de studenti sa urmeze stagii de practica in cadrul Telekom Romania Communications.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite