Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

GECAD Group lanseaza in Marea Britanie Doggy&Co

07 Noiembrie 2014



Dupa o serie de investitii in companii high-tech, GECAD Group lanseaza in Marea Britanie un nou proiect eCommerce: Doggy&Co, magazin online dedicat iubitorilor de caini.
Condus de catre o echipa de antreprenori pasionati de caini, Doggy & Co. se adreseaza unei piete cu peste 8 milioane de clienti, numarul posesorilor de caini din Marea Britanie. Compania are in Londra o echipa formata in prezent din 8 specialisti. GECAD Group este actionar majoritar in Doggy&Co.


Magazinul online ofera produse si servicii destinate posesorilor de caini si isi propune sa adreseze segmentul high-end al pietei britanice. In fiecare an, britanicii investesc peste 14 miliarde de lire sterline pentru intretinerea animalelor de companie, dintre care 7 miliarde de lire sterline doar pentru caini.
„eCommerce este un domeniu unde o multitudine de business-uri pot gasi oportunitati cu adevarat interesante. In Marea Britanie, in special, vorbim despre o piata online de multe miliarde de lire sterline. Orice business care aduce inovatie, care vine cu servicii bine gandite pentru anumite segmente de consumatori si mai mult, dispune de o echipa pasionata, are sansa de a schimba ceva in acea piata si de a se diferentia. GECAD Group cauta tocmai inovatie, diferentiere si echipe puternice si pasionate”, declara Radu Georgescu, Founding Partner al GECAD Group.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite