Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Servicii >> Stiri si comunicate

Vivolis.ro lanseaza Weekend flight search

07 Noiembrie 2014Vivolis.ro, platforma online full mobile dedicata rezervarilor de servicii turistice, lanseaza o noua functie de cautare pentru biletele de avion – weekend flight search – care permite utilizatorilor sa efectueze o cautare simultana pentru un zbor dus-intors pe toate weekend-urile dintr-o luna calendaristica. In acest fel, utilizatorii pot afla care este weekend-ul in care pot beneficia de cel mai mic tarif pentru destinatia in care doresc sa petreaca cateva zile de vacanta.
„Functia weekend flight search este o inovatie pe piata turistica europeana si vine ca raspuns cererii foarte mari pentru calatorii de weekend, de doua-trei zile, acestea fiind vacantele pe care majoritatea turistilor le efectueaza de mai multe ori intr-un an de zile. Functia vine in ajutorul celor care nu au o perioada fixa pentru o escapada de cateva zile si care aleg datele de calatorie in functie de cel mai bun tarif pentru destinatia aleasa”, explica Raluca Ioana Dumitru, director general al OVI Travel, compania care detine platforma vivolis.ro.


Functia weekend flight search realizeaza o cautare simultana pe toate weekend-urile dintr-una din cele trei luni calendaristice urmatoare celei in care ne aflam. Astfel, daca ne aflam in luna noiembrie, utilizatorul va putea cauta cel mai ieftin weekend pentru lunile decembrie, ianuarie sau februarie.Utilizatorul alege destinatia si ziua plecarii – joi, vineri sau sambata – iar apoi se selecteaza numarul de nopti pe care doreste sa-l petreaca la destinatie – o noapte, doua sau trei. Cautarea se va efectua simultan pe toate weekend-urile din luna selectata, iar rezultatele vor fi afisate in tab-uri diferite pentru fiecare weekend.Weekend flight search vine in completarea functiei similare pentru rezervarile hoteliere, functie integrata in platforma inca de la lansarea vivolis.ro, in mai 2014. Platforma Vivolis.ro poate fi accesata de pe desktop, laptop, tableta sau telefon mobil.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite