Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> Outsourcing >> Stiri si comunicate

Softvision inaugureaza al doilea sediu din Bucuresti

07 Noiembrie 2014Softvision, companie romaneasca de software outsourcing, a inaugurat la inceputul lunii noiembrie cel de-al doilea sediu propriu din capitala.


Inaugurarea imobilului coincide cu depasirea pragului de 100 de angajati la filiala din Bucuresti. Echipa isi desfasoara activitatea in zona rezidentiala Charles de Gaulle – Arcul de Triumf.


Cu aproximativ 1.200 de angajati in cinci centre din tara, SOFTVISION este lider intre companiile de outsourcing software cu capital 100% romanesc. Filiala din Bucuresti a companiei este cea mai recent infiintata: primul sediu propriu, cu o echipa de 35 de oameni, a fost inaugurat cu un an in urma, in data de 1 noiembrie 2013.


„Intr-un singur an de zile, ne-am triplat echipa. Marea majoritate a colegilor sunt specialisti cu peste 5 ani de experienta, care lucreaza cu toate tehnologiile existente pe piata de IT. Familia SOFTVISION s-a sudat foarte repede, pentru ca ne leaga nu numai munca, ci si pasiunile comune. Participam impreuna la evenimente sociale si sportive si ne sustinem unii pe altii”, declara Mihai Raduta, directorul filialei din Bucuresti.


Avand 16 ani de activitate si 16 sedii deschise in Romania si in SUA, SOFTVISION inregistreaza o crestere constanta a cifrei de afaceri si dezvolta un amplu proces de investitii in echipa si in infrastructura. Anul 2014 inseamna deschiderea a 4 sedii noi atat in Romania (la Cluj-Napoca, Timisoara, Baia Mare si Bucuresti), cat si in SUA (la New York).Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite