Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Networking >> Stiri si comunicate

ELKOTech anunta disponibilitatea unui nou switch Linksys

13 Noiembrie 2014



ELKOTech Romania anunta disponibilitatea switch-ului Linksys WRT 8-Port Gigabit Ethernet (SE4008).
Oferind conectivitate pentru pana la opt dispozitive, noul switch WRT permite viteze de transfer Gigabit pentru dispozitivele conectate prin cablu cum ar fi consolele de jocuri, imprimantele, hard disk-urile, camerele IP etc.


„Acest switch cu opt porturi a fost gandit si dezvoltat pentru fanii loiali ai routerului WRT. Linia de routere WRT a oferit mereu solutii pentru a face mai usoara conectarea cu alte dispozitive si pentru a economisi spatiu. Solutii ce se reunesc intr-un singur loc, intr-un turn central al retelei, fiind usor de accesat”, a declarat Mike Chen, Vicepresedinte de product management in cadrul Linksys.


Switch-ul este dotat cu opt porturi Gigabit Ethernet care ofera viteze de pana la 1000 Mbps – de pana la 10 ori mai rapid decat o conexiune traditionala Fast Ethernet (10/100). Tehnologia Quality of Service (QoS) ajuta la prioritizarea traficului video si audio, pentru o redare mai buna. Switch-ul este compatibil cu majoritatea routerelor Wi-Fi.
Noul switch va fi disponibil in oferta partenerilor ELKOTech incepand cu 17 noiembrie, la preturi recomandate de retail de 349 lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite