Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Cloud Computing >> Tendinte >> Stiri si comunicate

Toshiba anunta disponibilitatea pentru Toshiba Cloud Client Manager

13 Noiembrie 2014



Toshiba Europe GmbH anunta disponibilitatea Toshiba Cloud Client Manager (TCCM) - un serviciu de cloud ce permite companiilor de orice dimensiune sa isi gestioneze cu usurinta dispozitivele mobile, oferind management complet al resurselor si instrumente cuprinzatoare ce asigura eficienta si conformitate.


TCCM va aduce noi functionalitati la inceputul anului 2015 prin adaugarea posibilitatii de gestionare a dispozitivelor mobile si backup-ul inteligent in Cloud.
Utilizand un browser web standard, administratorii pot acum supraveghea si prelua controlul dispozitivelor IT, online, in timp real, fara necesitatea de a investi in servere, in software de management dedicat si fara a fi nevoie de expertiza tehnica avansata pentru instalare. TCCM este, de asemenea, scalabil pentru a creste si limiteaza cheltuielile operationale, fiind un software folosit ca serviciu.


TCCM automatizeaza administrarea si suportul sistemelor care in alte conditii ar trebui supravegheate manual. Pentru companie, aceasta inseamna un management mai agil prin intermediul unei singure interfete grafice intuitive, ce poate fi accesata online – ajutand organizatiile sa isi puna in valoare dispozitivele, sa le pastreze in siguranta si actualizate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite