Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Campanie Ecotic: Alege sa traiesti intr-o lume mai curata!

13 Noiembrie 2014



Samsung Electronics Romania impreuna cu Dedeman si ECOTIC desfasoara in perioada 10-23 noiembrie campania „Alege sa traiesti intr-o lume mai curata! Recicleaza cu ECOTIC! Samsung te premiaza!” Aceasta editie are loc concomitent in cele trei magazine Dedeman din Bucuresti. Colectand selectiv si predand responsabil deseurile de echipamente electrice si electronice la standurile special amenajate din cele trei magazine Dedeman, persoanele participante in aceasta campanie primesc premii instant, discounturi pentru echipamente noi si posibilitatea de a castiga prin tragere la sorti echipamente noi marca Samsung.


Organizatorii isi doresc ca prin aceasta actiune sa transmita publicului larg invitatia de a face inca un pas pe drumul pe care il parcurgem impreuna in directia adoptarii unui mod de viata sanatos si prin reciclarea corecta a deseurilor de echipamente electrice si electronice (DEEE).
Un factor decisiv in transformarea gestului colectarii selective intr-un obicei este determinat de constientizarea periculozitatii acestor echipamente din momentul in care devin deseuri. DEEE contin substante toxice precum mercur si alte metale grele sau diverse bromuri. Chiar si in cantitati mici, acestea polueaza solul, apa si aerul. Sanatatea fiecaruia dintre noi depinde de simplul gest al predarii responsabile a oricarui deseu de echipament electric si electronic.
De asemenea, prin reciclarea corecta a DEEE sunt recuperate materii prime secundare pe care le vom regasi in produse noi.


In perioada 10-23 noiembrie, standuri special amenajete pentru aceasta campanie vor fi disponibile in cadrul celor trei magazine Dedeman din Bucuresti, situate in:
Str. Actiunii, nr. 2-4, Sector 4, Bucuresti;
Valea Cascadelor, nr. 26, Sector 6, Bucuresti;
Soseaua Colentina, nr.426, Sector 2, Bucuresti.


Programul standurilor unde se va desfasura campania este urmatorul: de luni pina vineri, in intervalul orar 14:00-20:00, sambata si duminica, in intervalul orar 12:00-18:00.
Cei care doresc sa participe in acest demers ecologic trebuie sa aduca la standurile precizate mai sus cel putin un deseu de echipament electric sau electronic. Pentru fiecare DEEE primit la stand, cei care predau deseurile vor primi un voucher de discount pentru produsele SAMSUNG, precum si un voucher pentru inscrierea la tombola cu premii. Pentru fiecare predare de DEEE pe perioada campaniei, fiecare participant la campanie va primi un premiu instant, respectiv o umbrela.


Deseurile se pot aduce la standuri pana la data de 23 noiembrie, inclusive.
In data de 25.11.2014 se va organiza o tombola cu premii, oferite de SAMSUNG Electroncis Romania. Pentru fiecare magazin vor fi cate 3 premii constand in 2 aspiratoare si un cuptor cu microunde. Premiul cel mare va cumula voucherele din toate cele 3 magazine DEDEMAN si va consta intr-o masina de spalat SAMSUNG.


ECOTIC se va asigura ca toate deseurile de echipamente electrice si electronice colectate separat si predate responsabil in acest proiect vor urma cursul corect al reciclarii.

Campanie Ecotic: Alege sa traiesti intr-o lume mai curata!



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite