Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

GOCLEVER lanseaza smartphone-ul Insignia 550i

13 Noiembrie 2014



GOCLEVER lanseaza noul smartphone, Insignia 550i, ideal pentru apelurile audio si video, dar si pentru navigarea rapida si confortabila pe Internet, redactarea usoara a mesajelor SMS si rularea celor mai pretentioase aplicatii multimedia. Datorita ecranului de 5.5 inci, noul dispozitiv poate fi folosit atat pe post de smartphone, cat si pe post de tableta.


Noul Insignia 550i se remarca in primul rand prin design-ul minimalist, grosimea de doar 8mm, iar liniile elegante ale carcasei il fac ideal pentru cei care pun accent pe stilul dispozitivelor mobile. Pe langa aspectul deosebit de placut, ies in evidenta si specificatiile de top: procesorul cu 8 nuclee tactat la 1.7 GHz, procesorul grafic cu 4 nuclee de tip Mali450MP si cei 2 GB de memorie RAM.


Lista de specificatii este completata de modulul GPS/A-GPS, Bluetooth 4.0 LE, radio FM, port USB, iesire audio de 3,5mm, suport dual-SIM si o baterie cu o capacitate de 2500 mAh.
GOCLEVER Insignia 550i este disponibil in Romania din 11 noiembrie 2014, in culoarea „classic black”, la un pret incepand de la 989 de lei.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite