Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Toshiba anunta noul Portege Z20t

13 Noiembrie 2014



Toshiba Europe GmbH anunta noul Toshiba Portege Z20t, un laptop premium detasabil de 31.75 cm (12.5”) si tableta 2 in 1, creat pentru mediul de afaceri. Dispozitivul ultra-portabil este optimizat pentru utilizatorii de business avansati cu o varietate de caracteristici pentru productivitate si securitate, plus puternicele noi procesoare Intel Core M.


Optiunea Wacom digitizer permite recunoasterea scrisului de mana pentru ca utilizatorii sa poata lua notite si sa deseneze diagrame rapid si cu claritate, in sedinte, si sa le stocheze intr-un slot dedicat pe tableta, pentru a minimiza sansele pierderii lor.


Portege Z20t este echipat cu un doc reversibil ce permite montarea inversa a tabletei, permitand utilizarea ca dispozitiv pentru prezentari catre un grup mai mare de persoane. Andocata, tableta beneficiaza de durata mai mare de viata a bateriei si optiuni suplimentare de conectivitate pe tastatura. Pentru confort si usurinta utilizarii, tableta poate fi detasata cu o singura mana cu mecanismul simplu de atasare.


Cand este utilizat ca laptop, durata de viata a bateriei este de pana la 16 ore prin combinarea incarcarii atat in tableta, cat si in tastatura - ideal pentru utilizarea pe timpul zborurilor lungi sau oricand nu ai posibilitatea de a reincarca.
Daca este utilizat ca tableta, bateria va permite o utilizare pe tot parcursul programului de lucru, pana la 8 ore.
Toshiba Portege Z20t va fi disponibil in Europa incepand cu primul trimestru al anului 2015.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite