Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Productie >> Stiri si comunicate

Aportul financiar al instituțiilor europene trebuie să fie sprijinit de componenta privată

26 Noiembrie 2014




”SACE nu furnizează finanțare directă, dar facilitează obținerea finanțării bancare sau comerciale în cazul în care achizitionați echipamente și servicii de la firme din Italia, sau în cazul în care sunteți filiala din România a unei firme italiene”, a declarat Speranța Terenche Tirsar, Head of Bucharest Office – Central and Eastern Europe, SACE SpA.

Alte teme dezbătute au fost:
• Finanţarea în agribusiness - soluţii, fonduri structurale, cofinanţare, garantarea creditelor
• Fondurile mutuale pentru agricultură: funcționalitate, costuri, beneficii pentru fermieri
• Măsuri de protecție a investițiilor agricole. Managementul riscului în agricultură
• Aspectele fiscale și legislative specifice agriculturii
• Perspectivele reducerii TVA

Partenerii evenimentului au fost: Caussade Semences, CEC Bank, Schoenherr, Fondul de Garantare a Creditului Rural, SACE.

Partenerii media au fost: Agrias.ro, Agroazi.ro, Legal Magazin, Profit360, Catalog-cursuri.ro, Jurnaluldeafaceri.ro, Promoafaceri.ro, Calendar Evenimente, Business 24, Ziare.com, Market Watch, Debizz, Startups.ro, Learn & Go, 4 Career și MLM News.

Despre BusinessMark
BusinessMark este o companie care oferă servicii integrate de B2B, oferind clienţilor săi modele de dezvoltare complexe, conectându-i în mod direct cu mediul de afaceri şi creând oportunităţi de parteneriat strategic. Atât prin organizarea de evenimente business, cât și prin serviciile de B2B Public Relations oferite, BusinessMark își propune să vină în întâmpinarea partenerilor săi cu strategii de comunicare și promovare centrate pe business matchmaking și crearea de oportunități de dezvoltare. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.business-mark.ro .



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite