Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

UPC a anuntat configuratorul online

06 Decembrie 2014



UPC Romania pune la dispozitia clientilor sai si a celor interesati de serviciile UPC un instrument online – configuratorul UPC – prin care acestia isi pot crea pachetul ideal in functie de serviciile relevante.


Noul configurator face parte din portofoliul lansat in aceasta toamna de UPC, care a fost construit pornind de la dorintele utilizatorilor si care are la baza personalizarea. Cu acest instrument online, cei care acceseaza website-ul UPC isi vor putea personaliza propria oferta, cu serviciile si optiunile pe care le considera relevante. La UPC fiecare client poate alege ce servicii sa contina abonamentul sau. Exista peste 1.000 de combinatii posibile.


Configuratorul este foarte usor de folosit si beneficiazã de un design simplu, intuitiv, care face procesul foarte simplu pentru utilizatori. Cu ajutorul configuratorului online, vizitatorii paginii UPC.ro pot afla informatii complete legate de serviciile UPC si pot crea combinatii de servicii si optiuni. Pentru serviciile si optiunile din configurator exista o zona de detalii, usor de accesat. Dupa plasarea comenzii, un consultant online va contacta utilizatorul penrtu validarea comenzii si stabilirea detaliilor privind instalarea serviciilor.


In configurator clientii vor descoperi ofertele online UPC si se vor bucura de preturi reduse fatã de cele de lista. Totodata, pentru anumite combinatii, UPC ofera o reducere suplimentara prin intermediul configuratorului.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
Relu
Upc a lansat de vreo 2 luni configuratorul. Deja un procent foarte mare de abonati este familiarizat cu folosirea lui.
07 Decembrie 2014, 10:47:35