Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Orange va arata ce se intampla

26 Mai 2004



Yves GauthierOrange a lansat oferta „Monitor“ prin intermediul careia utilizatorii isi pot supraveghea de la distanta locuinta sau orice alta locatie importanta in cazul in care nu se justifica un sistem de supraveghere profesional.


Oferta „Monitor“ consta intr-o cartela SIM speciala, o camera de monitorizare „Nokia Observation Camera“ si un abonament lunar pentru pachete SMS, MMS si voce. Camera permite captarea de imagini si e prevazuta cu senzor de miscare, senzor de temperatura si microfon. La detectarea miscarii sau cand temperatura depaseste limitele predefinite de client, camera poate trimite un mesaj scris, urmat de un mesaj multimedia cu informatii despre zona monitorizata. Astfel, se poate supraveghea accesul in diverse spatii (casa, apartament, garaj, depozite, birouri, etc.), sau se poate monitoriza temperatura in diverse locatii (depozite, magazine etc.).


De asemenea, Monitor pune la dispozitie clientilor un sistem inovativ de publicitate prin monitorizarea de la distanta a gradului de ocupare/utilizare pentru diverse servicii (restaurante, sali fitness, parcari, mijloace de transport in comun etc.) Spre exemplu, clientii fideli ai unei sali de fitness pot solicita imagini camerei pentru a verifica daca sala este aglomerata sau nu.


„Serviciile GSM isi largesc tot mai mult aplicabilitatea. Acum, prin intermediul unei cartele SIM si al unei camere foto MMS clientii pot monitoriza un anumit spatiu important pentru ei, pot primi SMS-uri de alerta sau imagini direct pe telefonul mobil. Orange Romania isi doreste sa ofere clientilor sai servicii cat mai variate si mai simple de utilizat care sa le faca viata mai usoara“, considera Yves Gauthier–Director Comercial Orange Romania.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
frank francisc
posed o "nokia obs. camera", insa de 2 luni mi s-a defectat sursa de alimentare, care nu se poate repara. As dori sa cumpar una noua, de unde pot cumpara si cat costa. multumiri anticipate. am avut pitine probleme cu instalarea, n-am reusit sa-l programez numai sa comunice la 1 singur telefon, n-a acceptat sa fie programat sa trimeata mms-ul si la 1 mail. De asemenea n-a acceptet comanda prin sms pentru a primi o poza instantanee. Asa am auzit ca la Shopul din Oradea se vind asemenea dispozitive, sa incsrc acolo?????
04 Februarie 2006, 08:43:42