Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> IT&C >> Stiri si comunicate

Samsung si SAP vor crea solutii inovatoare pentru dispozitivele mobile si accesoriile smart

06 Decembrie 2014



Samsung Electronics si SAP si-au anuntat planurile de a livra solutii mobile pentru clienti corporate din diverse industrii. Odata ce va fi implementata, aceasta initiativa va contribui la crearea unui ecosistem mobil pentru afaceri, bazat pe dispozitivele mobile Samsung. Noul ecosistem va fi creat pentru a sustine inovatiile mobile Samsung si cele ale platformei mobile SAP. Colaborarea celor doua companii va deschide noi oportunitati pentru dezvoltatori in crearea de solutii integrate pentru dispozitivele mobile si pentru imbunatatirea solutiilor cloud bazate pe platforma SAP HANA. In plus, se anticipeaza ca industria de retail va avea de beneficiat de pe urma acestei colaborari datorita integrarii platilor rapide si prin promovarea experientelor inedite de cumparaturi, atat pentru clienti, cat si pentru retaileri deopotriva.


Noile planuri presupun extinderea portofoliului Samsung de dispozitive si solutii mobile pentru ca utilizatorii sa beneficieze de platforma mobila SAP, precum si de mai multa siguranta si de integrare mai simpla in ecosistemul SAP. Intentia este ca acesta colaborare sa permita extinderea aplicatiilor de business intr-o maniera sigura si intuitiva catre angajati, sa scurteze procesul de luare a deciziilor, sa faciliteze accesul mai rapid la surse de venit si sa imbunatateasca in mod vizibil productivitatea executivilor si angajatilor.


Aceasta abordare ii va ajuta pe dezvoltatorii de aplicatii web si mobile sa inoveze cu ajutorul Samsung si SAP, iar integrarea ecosistemelor celor doua companii va crea solutii pentru diferite verticale mult mai rapid, solutii care se pot adresa nevoilor pietei si oportunitatilor in contextul actual al Internet of Things (IoT).


Noi solutii vor fi dezvoltate pentru a oferi experiente inovatoare de cumparaturi, ajutand operatorii din magazinele de retail sa aiba acces imediat la situatia stocurilor si la informatii despre disponibilitatea produselor, toate adaptate pe dispozitivele Samsung, inclusiv pe cele mobile si pe cele de dimensiuni mari.


Planurile includ si posibilitatea de utilizare de catre vanzatori a solutiei SAP Precision Marketing pe device-uri Samsung pentru a le facilita acestora accesul la informatii despre clienti sau pentru a permite informarea clientilor in timp real la punctele de vanzare. Alte aplicatii similare, precum implementarea platilor mobile ar putea fi disponibile pe dispozitivele mobile Samsung pentru a facilita activitatea reprezentantilor de vanzari.


Aplicatiile mobile SAP Work Manager si SAP Field Service sunt disponibile pe tableta Samsung GALAXY Tab Active, livrand asfel o experienta optima pentru indeplinirea activitatilor de munca din afara biroului.
Cele doua companii planuiesc sa extinda integrarea software SAP pe ceasurile inteligente Samsung, pentru crearea experientei hands-free ce le permite angajatilor din industrii grele, care isi desfasoara munca in afara unui birou, sa primeasca informatii si sa rezolve mai rapid situatiile urgente.


Companiile au in plan colaborarea pentru personalizarea managementului din industria de sanatate, oferind solutii dezvoltate pentru asigurarea unor conexiuni mai sigure la cloud, acolo unde sunt stocate informatii personale, precum si oferirea serviciilor de mentenanta.
Samsung si SAP intentioneaza sa lanseze un proiect pilot menit sa gestioneze boli cronice, bazat pe platforma SAP HANA Cloud.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite