Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Smartphone-uri si tablete gratuite in oferta Orange de sarbatori

06 Decembrie 2014Iarna aceasta, Orange pregateste familiile pentru lumea digitala, oferindu-le abonatilor smartphone-uri si tablete gratuite, pe care le pot face cadou celor dragi. Astfel, familiile se pot bucura impreuna de experienta online, la utilizarea serviciilor de telefonie, internet sau televiziune.


Pana pe 2 februarie 2015, clientii Orange primesc gratuit un smartphone sau o tableta la oricare al doilea abonament de voce sau internet, ales pe 24 de luni. Pentru primul abonament, ei pot achizitiona in continuare terminale la preturi reduse. In plus, la orice astfel de achizitie, toate gadgeturile wearable au o reducere de 20%.
In aceasta iarna, toti cei care opteaza pentru Cangur sau Pantera ca al doilea abonament Orange pot primi un smartphone gratuit. Cel mai accesibil abonament este Cangur 7 si include Orange Yomi la 0 euro. Incepand cu abonamentul Cangur 14, telefoanele oferite gratuit impreuna cu al doilea abonament sunt smartphone-uri 4G.


Oferta se adreseaza si parintilor, acestia putand face cadou copiilor un smartphone gratuit, Alcatel Pop C3, impreuna cu abonamentul Fluture 8 din oferta Junior.
Cei care aleg ca al doilea abonament sa fie unul exclusiv de internet pot primi la 0 euro o tableta sau un modem 4G, in functie de planul tarifar ales. De exemplu, clientii care, pe langa un alt serviciu, activeaza sau prelungesc un abonament Colibri Explore 17 pe 24 de luni vor putea achizitiona tableta LG G Pad 8.0 la 0 euro.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite
abalintoaie alina
as vrea sa castig pentru copii
03 Ianuarie 2017, 05:22:45