Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

HP ataca piata Outdoor

28 Aprilie 2006



HP Romania a prezentat recent o gama completa de noi echipamente de imprimare, care acopera necesitatile unui larg segment de utilizatori, de la nivelul de birou pana la piata productiei de print de exterior (Outdoor Signage).
DSJ 4500 printer2
In noua serie de produse lansate de HP se remarca imprimantele HP Designjet 4500, o optiune accesibila pentru tiparul color pe piata graficii tehnice. Noile modele ale familiei de imprimante de format mare combina viteza mare de tiparire color, cost redus la imprimarea monocroma, copiere si scanare cu usurinta in utilizare si cu o calitate deosebita a imaginilor, raspunzand necesitatilor mediilor de productie tehnice, precum AEC, MCAD, GIS si reprografice.


Prin imprimanta Designjet 9000s series, HP realizeaza o premiera, lansand prima imprimanta Designjet cu tehnologie low-solvent destinata pietei grafice de productie cu aplicatii de exterior. Noua platforma HP contribuie la cresterea adoptarii de catre piata a tehnologiilor de printing digital durabil in producerea de materiale de semnalizare (signs), bannere, grafica decorativa auto, display-uri de expozitie, grafica de vitrina etc.


Cernelurile low-solvent proprietare HP inglobeaza coloranti dezvoltati pentru obtinerea unor game extinse si saturate de culori, precum si pentru asigurarea unor imprimari rezistente la degradare, fara laminare, pentru mai mult de trei ani. La aceasta contribuie tehnologia HP Smart Printing, un sistem interactiv care optimizeaza calitatea si rezistenta imprimarii, monitorizeaza nivelurile de cerneala, facilitand administrarea consumabilelor si deci a costurilor de productie.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite