Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Serviciile integrate fix-mobil ale Telekom, disponibile in reteaua de magazine cora Romania

06 Decembrie 2014



Telekom si cora Romania au incheiat un parteneriat pentru a oferi clientilor acces mai simplu la serviciile de comunicare integrata fix-mobil. Astfel, clientii cora pot cumpara in magazine abonamente pentru servicii fixe, mobile, precum si pentru servicii integrate fix-mobil oferite de Telekom Romania, in functie de nevoile lor.
Standurile Telekom Romania sunt amplasate in zona cu produse audio-video si IT si au un consilier dedicat.


Prima etapa a parteneriatului include patru magazine din Bucuresti: cora Alexandriei, cora Sun Plaza, cora Lujerului si cora Pantelimon.
„Scopul nostru este sa acoperim toate nevoile de comunicare ale oricarei familii si sa aducem serviciile noastre cat mai aproape de fiecare client (...). Parteneriatul cu reteaua cora va oferi acces mai facil la servicii de comunicare si divertisment. Astfel, ne mentinem angajamentul sa diversificam punctele noastre de contact, ca parte a strategiei de a deveni reteaua integrata numarul unu”, a declarat Aris Karousos, Director Managementul Vanzarilor Romania, grupul Telekom Romania.


„Prin intermediul parteneriatului cu Telekom, cora doreste sa fie mai aproape de clientii sai prin oferirea unui nou serviciu, fiind prima colaborare dintre un hypermarket si un operator telecom pe piata din Romania. Prin adaugarea acestui serviciu in oferta noastra, dorim sa ne consolidam pozitia pe segmentul IT&C. Clientii nostri vor aprecia cu siguranta pachetul complet constand in servicii de telefonie, date si televiziune. Acest pas este parte din strategia cora ce are ca obiectiv difersificarea gamei de produse, servicii si beneficii furnizate clientilor sai”, a declarat Steluta Radu, Nonfood Purchasing Director, cora Romania.


Urmatoarea etapa a parteneriatului va include si celelalte opt magazine din restul tarii, din Ploiesti, Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin, Constanta si Bacau.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite