Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

Peste 1.100 de telefoane si accesorii reciclate pentru YouthBank

06 Decembrie 2014



Angajatii Orange, impreuna cu sustinatori din cadrul comunitatii, au reciclat, in doua saptamani, 1.161 de telefoane si dispozitive mobile pentru a sustine programul YouthBank al Asociatiei pentru Relatii Comunitare (ARC), un program de initiativa civica pentru tineri. Actiunea a facut parte din initiativa „Saptamana Voluntariatului”, proiect in cadrul caruia, in acest an, Orange a donat 3 euro catre YouthBank pentru fiecare telefon si dispozitiv mobil reciclat. Astfel, cu sprijinul voluntarilor, s-au strans peste 3.200 de euro, suma cu care vor fi finantate in 2015 activitatile tinerilor liceeni care s-au implicat in proiect, respectiv YouthBank Mures, YouthBank Reghin si YouthBank Bucuresti.


Orange incurajeaza adoptarea unui comportament responsabil fata de mediu si prin reciclarea telefoanelor. De aceea, sprijina proiecte de constientizare si incurajeaza angajatii, partenerii si publicul larg sa adopte o astfel de atitudine.
Anul acesta, pe langa actiunea de reciclare a telefoanelor mobile, compania a facut un pas mai departe in implicarea comunitara, asociind acest proiect cu o actiune de strangere de fonduri pentru a sustine programul YouthBank si educatia civica a tinerilor. Rezultatele proiectului se datoreaza angajatilor Orange, partenerilor si publicului larg, tuturor celor care s-au alaturat acestei initiative.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite
miha
cautam operatori online fara experienta din toata tara, ai nevoie doar de un calculator conectat la internet! Oferim maxima seriozitate, contract legal, incepand rapid o activitate noua , usoara serioasa si profitabila. Mai multe informatii pe miha_michelle2002@yahoo.comt cu textul”info”
07 Decembrie 2014, 02:41:27