Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Diverse >> Stiri si comunicate

A patra editie a Hackathonului Nordeus

06 Decembrie 2014Nordeus, publisher al unor populare jocuri sportive sociale precum Top Eleven - Be a Football Manager, anunta cea de a patra editie a evenimentului Nordeus Hackathon.


Organizat pe 13 decembrie 2014, competitia de anul acesta le propune dezvoltatorilor si designer-ilor romani de jocuri sa creeze cele mai bune jocuri video intr-o perioada de timp limitata la 24 de ore.


Cei pasionati de dezvoltarea jocurilor video vor avea sansa sa isi demonstreze abilitatile intr-un mediu de lucru simlar celor din marile companii din industria de gaming, competitia desfasurandu-se la sediul Nordeus din Belgrad. Cele mai bune proiecte, vor fi premiate cu console de jocuri, telefoane mobile, tablete si alte echipamente hardware.


Participantii individuali vor fi repartizati in echipe, de catre Nordeus, in functie de abilitatile fiecaruia. La editia de anul acesta sunt asteptati participanti din Grecia, Serbia, Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Macedonia, Marea Britanie, Muntenegru si, bineinteles, Romania.


La concurs vor participa 12 echipe, care se vor intrece pentru realizarea celui mai bun joc video pe o tema anume, dezvaluita in ziua concursului. Criteriile luate in considerare pentru evaluarea proiectelor sunt creativitatea, ideile, maniera de dezvoltare si produsul final. Fiecarui concurent selectat i se va asigura spatiul de lucru si echipamentul necesar.


Premiile vor fi acordate celor mai bune trei echipe pe baza urmatoarelor criterii: prezentare multimedia, complexitate tehnica si gameplay. Cei care nu pot ajunge la Hackathon-ul Nordeus vor putea urmari competitia online prin intermediul unei transmisiuni video online dedicate si a update-urilor permanente de pe pagina web a organizatorului, www.nordeushackathon.com.


Jocurile dezvoltate in timpul evenimentului vor putea fi descarcate dupa terminarea acestuia de pe aceeasi pagina web. Jucatorii vor putea vota la randul lor proiectul preferat, realizatorii acestuia castigand un premiu special.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite