Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Industry Watch >> Altele >> Stiri si comunicate

BDR Associates lanseaza noua interfata a www.bdr.ro

09 Decembrie 2014



BDR Associates, agentie de comunicare strategica si relatii publice, lanseaza o noua versiune a site-ului oficial www.bdr.ro, cu un layout inovativ si o structura ce evidentiaza portofoliul de servicii al companiei: Corporate Communication & Reputation Management, Media Relations, Public Affairs, Issue &Crises Management , Internal Communication, Digital Communication, Brand PR, Creative Development, Event Marketing and Management, CSR, alte competente profesionale.


Platforma grafica si continutul noului site permit o accesare facila, astfel incat cei interesati de activitatea BDR Associates, unul dintre liderii pietei de comunicare strategica din Romania, sa gaseasca informatiile la timp. Totodata, designul inovator permite o navigare usoara de pe orice device, fie ca e vorba de desktop, tableta sau smartphone.


Lansarea noului site de informare vine in pregatirea unui alt eveniment important in existenta agentiei, si anume aniversarea de catre BDR Associates in 2015, sub sloganul "Invent the future. Value the past" a 20 ani de activitate si contributie la formarea pietei si industriei de comunicare din Romania si pe alte piete.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite