Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender dezvolta prima solutie hardware pentru securizarea tuturor dispozitivelor inteligente

09 Decembrie 2014Bitdefender anunta dezvoltarea unui produs hardware unic in industrie care va securiza atat calculatoarele, tabletele si terminalele smartphone, cat si smart TV-urile, frigiderele de ultima generatie, sistemele de iluminat sau sistemele de alarma conectate la Wi-Fi. Produsul, ce poarta denumirea Bitdefender BOX, va fi disponibil in prima faza doar pe piata americana, unde va putea fi pre-comandat de utilizatori incepand cu mijlocul lunii decembrie.


Producatorul romanesc de solutii de securitate cibernetica devine astfel primul jucator din industrie care creeaza o solutie completa impotriva amenintarilor informatice pentru toate dispozitivele – Internet of Things –, in contextul in care tot mai multe terminale ce nu permit instalarea unui antivirus se conecteaza la Internet.


„In piata globala s-a depasit de mult etapa in care singurele dispozitive conectate la Internet erau computerul si telefoanele mobile. Studiile noastre arata ca 31% dintre americani isi conecteaza cel putin un dispozitiv casnic, iar 9% dintre acestia au un alt terminal decat televizorul conectat la Internet. Vorbim de dispozitive de supraveghere, termostate, electrocasnice de bucatarie sau sisteme automate pentru casa. Am vazut astfel ca absolut necesara dezvoltarea unei solutii de securitate care sa le protejeze pe toate acestea si am inceput sa lucram la Bitdefender BOX acum mai bine de un an de zile”, a precizat Bogdan Dumitru, Chief Technology Officer, Bitdefender.


Bitdefender aloca pe piata din SUA un buget de promovare de peste 5 milioane de dolari, in primul an, pe acest produs, care va ajunge propriu-zis la clienti in ianuarie 2015.
Lansarea oficiala va avea loc la sfarsitul lui ianuarie, in Statele Unite ale Americii. Planul de lansare include dupa piata americana, cateva piete din Europa de Vest.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite