Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Enterprise Applications >> Comunicatii >> Stiri si comunicate

Telekom Romania anunta disponibilitatea suitei Microsoft Office 365

09 Decembrie 2014



Telekom Romania anunta disponibilitatea suitei Microsoft Office 365 pentru clientii sai companii. Cu Office 365, Telekom Romania completeaza portofoliul sau de servicii integrate pentru piata de business, care include acum, pe langa Internet fix si mobil, voce fixa si mobila, si o solutie completa de productivitate.


„Prin introducerea suitei Office 365 in portofoliul de solutii pentru clientii business, Telekom Romania isi consolideaza pozitia ca cel mai important jucator pe piata locala de B2B, cu o oferta integrata si completa, care raspunde nevoilor de eficienta si productivitate ale companiilor de orice dimensiune. Pentru clientii business, noul brand Telekom este promisiunea unor solutii IT&C la cheie, care sprijina companiile sa devina mai competitive si mai agile. Solutiile cloud ocupa un loc important in oferta noastra dedicata segmentului business, prin beneficiile de flexibilitate, scalabilitate si optimizare a costurilor pe care aceste servicii le ofera companiilor. Telekom Romania are, in prezent, cel mai extins portofoliu de solutii cloud din Romania si ne bucuram sa adaugam astazi o noua componenta de top, prin pachetele Office 365”, a spus Vasile Voicu, Manager Managementul Produsului Core Segment Business Romania, grupul Telekom Romania.


Clientii business Telekom Romania pot achizitiona serviciile Office 365 sub forma unui abonament lunar, inclus pe factura de servicii Telekom.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite