Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Managerial Tools >> HR >> Stiri si comunicate

Stefanini recruteaza 120 de specialisti IT

09 Decembrie 2014



Stefanini Romania continua planurile de recrutare asumate pentru acest an, avand in prezent 120 de pozitii deschise in centrele din Bucuresti si Sibiu.


Jumatate dintre pozitiile deschise sunt disponibile in cadrul diviziei Service Desk, in timp ce 30% sunt pentru dezvoltarea de aplicatii si 20% pentru servicii de infrastructura. Pana la finalul acestui an, Stefanini intentioneaza sa angajeze 20 de specialisti in centrul din Sibiu si alti 100 in centrul din Bucuresti.


„In prezent, avem o mare varietate de pozitii deschise. Pentru zona de suport cautam specialisti care au cunostinte de franceza, germana, spaniola, maghiara, rusa si engleza, in timp ce pentru divizia Application Development vizam dezvoltatori specializati pe tehnologiile Java, .Net si Mobile”, a declarat Daniela Vercellino, EMEA Recruitment Manager, Stefanini Romania.


In ceea ce priveste nivelul de experienta, Stefanini cauta atat specialisti entry-level, cat si profesionisti middle-level si seniori. Pentru divizia Service Desk, compania este interesata in primul rand de cunostintele de limbi straine ale candidatilor, dar si ca acestia sa aiba cel putin 6 luni de experienta in domeniul IT. Cerintele minime pentru candidatii interesati de posturile din departamentul de dezvoltare se refera la mai mult de 3-4 ani de experienta, in timp ce pentru divizia de servicii de infrastructura, Stefanini cauta persoane cu peste 2 ani de experienta.


Specialistii IT ce vor fi recrutati de Stefanini pana la finalul acestui an vor lucra pe proiecte pentru clienti din domenii precum cel alimentar, auto, dezvoltare software, transport, turism si sanatate.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite