Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Securitate >> Stiri si comunicate

Bitdefender furnizeaza solutii de securitate Guvernului Danemarcei

09 Decembrie 2014



Solutiile de securitate Bitdefender au fost selectate de Agentia de Modernizare a Administratiei Publice din Danemarca, pentru protejarea infrastructurii IT a institutiilor din cadrul Guvernului.

Agentia de Modernizare daneza a evaluat calitatea tehnologiilor Bitdefender ca fiind intre „foarte buna si excelenta”.


„Suntem mandri ca Guvernul Danemarcei a ales tehnologii din Romania, in urma unei competitii cu unele dintre cele mai puternice branduri de securitate din lume. Este inca o dovada a faptului ca inteligenta romaneasca este foarte apreciata in lume. Legat de aceasta recunoastere, Bitdefender a demarat saptamana aceasta campania de brand Bitdefender - inteligenta din Romania, care isi propune sa vorbeasca despre succesele romanilor la nivel international, despre faptul ca se poate ca un lucru facut de romani, ingloband inteligenta romaneasca, sa devina un reper la nivel global si sa fie apreciat in intreaga lume”, a declarat Florin Talpes, CEO al Bitdefender.


Urmare a selectiei realizate de agentia daneza, specialistii Bitdefender implementeaza solutiile Bitdefender GravityZone Security for Virtualized Environments (SVE), GravityZone Security for Endpoints si Cloud Security for Endpoints (Small Office Security) intr-o intreaga serie de ministere si institutii publice din Danemarca.

Potrivit contractului, Bitdefender furnizeaza Guvernului Danez protectie impotriva virusilor, tentativelor de phishing, amerintarilor de tip ransomware si impotriva altor amenintari ce vizeaza terminale de tip PC/laptop indiferent de sitemul de operare, pentru toate tipurile de servere, precum si pentru terminale mobile precum Android si iPhone. Pachetul cuprinde si o solutie pentru email precum si o solutie de scanare a traficului in retea.



Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariu



trimite