Revista si suplimente
MarketWatch
Inapoi Inainte

Technology >> Mobile >> Stiri si comunicate

Telekom Romania a lansat prima tableta sub brandul propriu

09 Decembrie 2014Telekom Romania Mobile Communications introduce SpeedTAB in portofoliul sau, pentru clientii care doresc sa se bucure de diverse tipuri de divertisment, cum ar fi vizionarea unui film, jocuri sau citirea cartii preferate.


Tableta SpeedTAB are o grosime de 9,9 mm si dispune de o carcasa metalica cu design unibody si un display touchscreen IPS LCD de 10,1 inchi, cu o rezolutie HD de 1280x800, fiind ideal pentru clientii care vor sa se bucure de claritate in timp ce se uita la videoclipuri sau la fotografiile preferate. Mai mult, tableta include doua difuzoare cu tehnologie surround DTS care ofera o experienta audio de inalta calitate, fiind ideal pentru persoanele care calatoresc des.


Tableta functioneaza cu sistemul de operare Android 4.2 si are un procesor Quad-Core Cortex A9 1.6GHz. SpeedTAB este compatibila cu tehnologiile 3G si 4G cu suport pentru apeluri voce si permite, de asemenea, conexiunea Wi-Fi. In plus, tableta are memorie RAM de 1 GB, memorie interna de 8 GB si, totodata, accepta card-uri microSD de pana la 32 GB. Bateria incorporata Li-Po 6600 mAh poate dura pana la 10 ore in cazul utilizarii multimedia.

Tableta SpeedTAB este disponibila la pretul de 279 lei la abonamentul Internet Nelimitat T care, pentru 33,48 euro/luna (TVA inclus), ofera trafic de date national nelimitat, primii 3 GB fiind la viteza de download de pana la 150 Mbps. Promotional, pana la data de 31 decembrie 2014, clientii beneficiaza de dublu trafic de date recomandat in primele 3 luni de abonament. Oferta se aplica contractelor incheiate pe 12 sau 24 de luni, atat pentru activarile noi, cat si pentru prelungirile de contract.Parerea ta conteaza:

(0/5, 0 voturi)

Lasa un comentariutrimite